Netflix confirmă sezonul 2 Squid Game, plus un reality show; Iată primul trailer (Video)

Scris de | 19 iunie, 2023
Netflix confirmă sezonul 2 Squid Game, plus un reality show; Iată primul trailer (Video)

În cadrul evenimentului Netflix Tudum au fost anunţate producţii mult aşteptate ale gigantului american, de la sezonul 3 The Witcher la sezonul 2 Squid Game. Evenimentul s-a ţinut în Brazilia şi ne-a adus şi cast-ul noului sezon.

Primul sezon „Squid Game” a făcut senzaţie pe toată planeta în toamna lui 2021. Povestea începea cu Seong Gi-hun, bărbat de vârstă mijlocie jucat de Lee Jung-jae, care nu mai făcea faţa datoriilor. El primeşte o invitaţie misterioasă pentru a participa la o serie de probe inspirate de jocuri din copilărie. Marele premiu? Multe milioane de dolari. Dar şi 450 de participanţi în total râvnind la trofeu.

Cei are pierd sunt ucişi, aşa cum aveau să afle rapid participanţii. Gi-hun câştigă în cele din urmă jocul, dar la final de sezon 1 începe să îi caute pe cei care au organizat acest test crud. În sezonul 2 revine acest personaj, aşa cum ne confirmă trailerul. Gong Yoo, cel care îi invită pe oameni la joc va reveni la rândul său.

Netflix confirmase în 2022 ca de abia în 2024 apare noul sezon, doar că acum am putea avea un debut ceva mai devreme (toamna 2023 zic gurile rele). „Squid Game” a fost un mega fenomen pentru Netflix, care a atras 1.65 miliarde de ore de vizionare în 28 de zile. A adus şi premii Emmy pentru toată distribuţia şi pentru serial. Din 14 nominalizări a primit 6 trofee.

În social media se discută intens despre lipsa de personaje feminine mai numeroase în această producţie. Va exista şi un reality show inspirat de serial, care include 456 de concurenţi. Ei se întrec pentru 4.56 milioane de dolari în probe non letale şi pe parcursul a 10 episoade. Nu se repetă jocurile din primul sezon, iar surse afirma că noua producţie reality show (nu sezonul 2) se filmează în iulie şi debutează în noiembrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Economic Times