HONOR 90 și HONOR 90 Lite, lansate oficial în România și în lume: Prețuri, specificații și disponibilitate pentru cele mai noi modele mid și upper-mid de pe piață

Scris de | 6 iulie, 2023
HONOR 90 și HONOR 90 Lite, lansate oficial în România și în lume: Prețuri, specificații și disponibilitate pentru cele mai noi modele mid și upper-mid de pe piață

HONOR a anunțat astăzi lansarea pe piața europeană a seriei HONOR 90. Având o cameră principală impresionantă de 200MP și un display Quad-Curved Floating cu tehnologie dedicată confortului ochilor, HONOR 90 îmbină hardware și software de ultimă generație.

HONOR 90: Cameră foto performantă și versatilă

Sistemul nou de cameră triplă este format dintr-o cameră principală de 200MP cu un senzor de 1/1,4 inci, o cameră ultra wide și macro de 12MP cu un câmp vizual de 112° și o cameră de adâncime de 2MP care ajută camera să măsoare mai precis distanța. Cu ajutorul tehnologiei multi-frame fusion, a algoritmului de reducere a zgomotului și tehnicii de pixel binning, camera principală de 200MP oferă performanțe superioare în capturarea luminii, echivalente cu cele ale unor pixeli mari de 2,24 µm (16 în 1). Permite astfel realizarea de fotografii cu gamă dinamică ridicată (HDR) și imagini detaliate și luminoase în situații de iluminare scăzută.

HONOR 90 introduce, de asemenea, noul mod Portret, care îi ajută pe utilizatori să creeze portrete cu trăsături faciale bine definite, tonuri mai precise ale pielii și un efect bokeh autentic care îmbină în mod natural fundalul cu subiectul. Pentru o flexibilitate mai mare, modul Portret susține și captura la zoom 2X pentru a oferi rezultate care evidențiază mai bine subiectul din cadru.

Proiectat pentru a ajuta vloggerii să-și eficientizeze fluxul de lucru, HONOR 90 utilizează și inteligența artificială (AI) pentru reducerea zgomotului în videoclipuri și recomandări pentru modul video, precum și pentru AI Vlog Assistant, care permite utilizatorilor să creeze cu un videoclip de 15 secunde, pregătit pentru rețelele sociale, cu doar câteva atingeri. HONOR 90 obține o reducere omnidirecțională a zgomotului, cu un raport semnal-zgomot de 20dB, apropiat de cel al unui aparat de înregistrare profesional, care permite utilizatorilor să înregistreze voci umane clare, fără alte perturbări de zgomot.

Experiență de vizionare

Echipat cu un display Quad-Curved Floating de 6,7 inch, HONOR 90 suportă o rezoluție ridicată de 2664×1200, o gamă de culori DCI-P3 de 100% și până la 1,07 miliarde de culori, oferind conținut vizual în culori mai bune și claritate. În plus, HONOR 90 suportă o luminozitate HDR de vârf de 1600 niți, ceea ce permite o mai bună lizibilitate a ecranului chiar și în condiții de lumină puternică.

Afișajul este rapid, cu un refresh rate de până la 120Hz , care este ajustat în mod dinamic în funcție de conținutul afișat, pentru a obține un echilibru optim între fluiditatea vizuală și durata de viață a bateriei. În plus, cu ajutorul HDR10+ și a certificărilor HDR de la Netflix și Amazon Prime Video, HONOR 90 asigură utilizatorilor o experiență multimedia mai bună, indiferent dacă se află pe drum sau în confortul casei lor.

De asemenea, HONOR 90 este echipat cu caracteristici de ultimă generație pentru confortul ochilor. Primind certificarea TÜV Rheinland Flicker Free, HONOR 90 este bun pentru generația de astăzi, dornică de divertisment, care petrece ore îndelungate vizionând și urmărind conținut pe smartphone-urile lor. Ecranul susține cea mai mare frecvență de atenuare PWM (Pulse Width Modulation) din industrie, de 3840Hz, reducând eficient oboseala ochilor utilizatorilor atunci când este setat la o luminozitate redusă. Afișajul dispune, de asemenea, de tehnologia Dynamic Dimming, care simulează lumina naturală pentru a reduce oboseala ochilor, precum și de tehnologia Circadian Night Display a HONOR, care filtrează lumina albastră și stimulează secreția naturală de melatonină pentru a îmbunătăți calitatea somnului utilizatorilor pe timp de noapte.

HONOR 90: Design

Inspirat de haute couture și tehnicile întâlnite în crearea bijuteriilor de lux, HONOR 90 este un dispozitiv subțire, de doar 7,8 mm, cu o greutate de 183g. Marginile netede și rotunjite care înconjoară smartphone-ul îl fac la fel plăcut de ținut în mână, iar sticla ecranului oferă utilizatorilor liniștea că smartphone-ul lor este construit pentru a rezista. Pe partea din spate, HONOR 90 prezintă clasicul design Dual Ring al seriei N, cu elemente rotunjite realizate cu tehnici precise de tăiere.

Autonomie mai bună a bateriei

HONOR 90 este dotat cu o baterie de 5000Ah pentru a susține utilizarea pe tot parcursul zilei. Cu o singură încărcare, smartphone-ul poate oferi până la 19,5 ore de streaming video local continuu. Atunci când bateria sa este descărcată, utilizatorii pot readuce bateria la 45% cu 66W HONOR SuperCharge în doar 15 minute, menținând timpul de inactivitate la un consum redus. Rapid și eficient din punct de vedere al bateriei, HONOR 90 este echipat cu Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, care are un GPU cu 20% mai bun și o performanță AI cu 30% mai bună comparativ cu predecesorul său. Temperatura internă este controlată de o cameră cu vapori, care facilitează o dispersie eficientă a căldurii.

O experiență personalizată cu HONOR MagicOS 7.1

Folosind cel mai recent sistem de operare HONOR MagicOS 7.1 bazat pe Android 13, HONOR 90 și HONOR 90 Lite includ o serie de funcții inteligente îmbunătățite, cum ar fi Magic Text, care îmbunătățește productivitatea.

Funcția „Magic Text”recunoaște textul dintr-o imagine și permite utilizatorilor să efectueze direct acțiuni cu informații importante. De exemplu, atunci când Magic Text identifică un număr de telefon, utilizatorii pot apăsa pe el și pot alege o acțiune din meniu, inclusiv apelarea, trimiterea de mesaje text sau salvarea numărului. Magic Text poate identifica, de asemenea, adrese de e-mail și linkuri către site-uri web pentru un acces mai rapid al serviciilor relevante.

HONOR 90 Lite debutează la nivel mondial

Lansat alături de HONOR 90, HONOR 90 Lite este un dispozitiv multifuncțional elegant care dispune de un sistem performant de camere, un ecran și o serie de funcții inteligente pentru o experiență de utilizare îmbunătățită.

Pentru a îmbunătăți experiența fotografică, HONOR 90 Lite dispune de o cameră principală de 100MP, cu o deschidere a diafragmei de f/1.9, o cameră Wide & Depth de 5MP și o cameră macro de 2MP pentru a surprinde peisaje și prim-planuri.

Pentru pasionații de selfie-uri, camera frontală de 16MP oferă autoportrete cu trăsături bine definite și culori îmbunătățite. În plus, ecranul Edgeless de 6,7 inch al HONOR 90 Lite dispune de un refresh rate de până la 90Hz. Ecranul beneficiază de certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și, asemenea HONOR 90, integrează o serie de funcții pentru protecția ochilor, inclusiv Dynamic Dimming și Circadian Night Display.

HONOR 90 Lite este echipat cu CPU-ul MediaTek Dimensity 6020 5G și o baterie de 4500mAh. De asemenea, avem parte de 8GB de memorie RAM și de un spațiu de stocare de 256GB, care poate păstra la nivel local 57.808 fotografii, 22.322 de melodii sau 892 de videoclipuri HD. HONOR 90 Lite este, de asemenea, echipat cu HONOR RAM Turbo (8GB+5GB), o tehnologie HONOR care mută o parte din memoria flash în memoria RAM, ceea ce înseamnă că cei 8GB RAM pot fi măriți la 13GB RAM.

HONOR 90: Preț și disponibilitate

HONOR 90 este disponibil în România începând de astăzi, 6 iulie 2023, în două variante de culori, Midnight Black și Peacock Blue, și poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț începând de la 2,899 lei.

HONOR 90 Lite este disponibil în trei variante – Cyan Lake, Titanium Silver și Midnight Black, la un preț începând de la 1,499 lei.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , ,