Avataruri animate create de Meta vă vor înlocui în apelurile video de pe Messenger şi Instagram

Scris de | 13 iulie, 2023
Avataruri animate create de Meta vă vor înlocui în apelurile video de pe Messenger şi Instagram

Nu am ajuns încă la influenceri creaţi de AI din nimic, dar avem totuşi o evoluţie a conceptului de apel video pe Instagram şi Facebook Messenger. Acum chipurile noastre vor putea fi înlocuite cu avataruri animate de către cei de la Meta.

Avatarurile ne vor putea înlocui în timpul apelurilor video pe Messenger şi Instagram. Apelurile se vor purta în timp real, iar avatarurile reprezintă o alternativă creativă la clasicele interacţiuni în faţa camerei. Mai ales dacă ai o zi în care părul îţi stă aiurea sau un coş te deranjează pe nas. Sau poate vrei să pari un câine sau pisică, reconstituind gafele de pe Zoom din timpul pandemiei.

Avatarurile sunt cele asociate Metaverse-ului şi veţi avea aceeaşi „persona” pe diferite produse Meta. Meta a lansat şi stickere animate pentru avataruri. Au dispărut imaginile statice, iar acum stickerele animate pentru avataruri apar în Instagram, Facebook Story, Reels, thread-uri de mesaje pe Messenger şi Instagram.

Există stickere cu fluturări de mâini, cu aplauze şi multe altele. Prin @Tagging utilizatorii îşi pot include prietenii în Facebook Stories, permiţând că avatarurile să îşi creeze un anturaj în Metaverse. Utilizatorii pot de aemenea partaja stickere sociale în care apar ei şi un prieten într-un thread privat de mesaje.

Meta face mai uşor procesul de creaţie de avataruri. Folosind un selfie live, utilizatorii Facebook şi WhatsApp pot genera acum opţiuni sugerate de avataruri care le vor semăna. Proporţiile şi reprezentările vor fi acum mai realiste pe toate produsele Meta.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina