DJI anunţă drona DJI Air 3: două camere la bord, una telephoto

Scris de | 27 iulie, 2023
DJI anunţă drona DJI Air 3: două camere la bord, una telephoto

DJI a anunţat o nouă dronă, o ediţie nouă de Air, care vine cu un upgrade serios de camere. DJI Air 3 foloseşte două camere, una wide şi una telephoto. Succesorul lui Air 2S poate fi admirat mai jos.

De remarcat că Air 2S adusese deja senzorul de 1 inch maselor, iar acum Air 3 are un setup dual. El include doi senzori de 48 MP, cu mărime de 1/1.3 inch, ceva mai mic decât cel de 20 MP şi inch de pe predecesor. Avantajul e avem o captură superioară a luminii, mulţumită deschiderii F/1.7. Senzorii Quad Bayer vor scoate fotografii de 12 megapixeli, dar puteţi face şi captură full la 48 MP.

Ca specificaţii, camera wide este o unitate de 24 mm cu deschidere F/1.7, în vreme ce modelul telephoto vine cu focală de 70 mm, deschidere F/2.8. Ambele au autofocalizare. Şi pe partea de specificaţii video avem bunătăţi: captură video 10 bit în HLG şi noul profil D-Log M. Există şi filmare 4K la 100 FPS fără crop.

DJI Air 3 are şi o funcţie de evitare a obstacolelor omnidirecţională (adică în spate, înainte, lateral, în sus şi în jos). Funcţionează acum şi în mod Subject Tracking. Mai există şi DJI OcuSync 4.0 la bord, cu raza de transmisie teoretică de 20 de km. DJI Air 3 adoptă o baterie mare, de 4241 mAh, care asigură 46 minute de zbor.

Produsul se poate comanda deja şi se va livra de pe 27 iulie. Porneşte de la 1099 de euro cu controller DJI RC-N2 şi ajunge la la 1349 euro cu un Fly More Combo.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena