Nicky Minaj apare in Call of Duty

Scris de | 29 iulie, 2023
Nicky Minaj apare in Call of Duty

Dupa ce „Barbie” a dat nastere la cele mai traznite crossover-uri, acum avem inca unul traznit. Nicky Minaj apare in Call of Duty, iar „Harajuku Barbie” va fi un operator in sezonul 5 al jocului.

O vom gasi pe creatoarea hiturilor „Anaconda” si „Super Bass” in Call of Duty Warzone si Modern Warfare 2 ca un Operator. Activision a dezvaluit acest lucru joi, iar Nicky Minaj e promovata ca „primul Operator feminin care si-a dat singur numele”. Jocurile Call of Duty nu sunt deloc straine de cameo-uri, care au inclus muzicieni ca Snoop Dogg, sportivi ca Lionel Messi sau KEvin Durant.

Pana acum singurele personaje feminine Operator au fost fictive… pana la Nicki. Minaj apare in „Warzone” si „Modern Warfare 2” ca parte a anivesarii „50 Years of Hip Hop Celebration”. Acolo i se vor alatura Snoop Dogg si 21 Savage, tot ca Operatori. Dezvoltatorii lui Call of Duty au avertizat ca look-ul lui Minaj nu va fi „Chill Nicky”, ci „Red Ruby Da Sleeze”. E alter ego-ul artistei din cel mai nou videoclip al sau.

Minaj va avea propriul sau bundle in magazinul jocurilor „Warzone” si „Modern Warfare 2”. Acolo veti gasi o pusca de asalt de nuanta roz Barbie. Un videoclip promotional lansat anul trecut pentru Modern Warfare 2 include celebritati ca Lil Baby, Bukayo Saka, Pete Davidson si altii. Snoop Dogg are la randul sau un Operator in „Warzone” si „Modern Warfare 2”, intr-o noua versiune.

El incepea sa apara in jcourile COD inca din 2014, sub forma de pachet de voci.

Etichete: , , ,