WhatsApp a lansat o funcţie de mesagerie video, similară cu mesageria vocală

Scris de | 29 iulie, 2023
WhatsApp a lansat o funcţie de mesagerie video, similară cu mesageria vocală

WhatsApp a lansat o sumedenie de actualizări pentru aplicaţia sa în ultimul an, unele fiind funcţii destinate grupurilor, altele utilizatorilor. A crescut calitatea pozelor şi video-urilor partajate şi a permis utilizarea unui cont pe multiple dispoztive. Acum lansează o funcţie de mesagerie video.

Funcţia de mesagerie video permite utilizatorilor să înregistreze şi să trimită scurte video-uri personale direct din fereastra de chat, schimbând experienţa din una conversaţionala în una orientată spre media. Videoclipurile sunt redate automat pe mut atunci când sunt deschise în chat. Mesajele video sunt gândite să provoace răspunsuri în timp real la interacţiuni din chat, limitate la 60 de secunde în lungime.

Funcţia nu doar că transmite informaţie, dar şi partajează esenţa momentului şi emoţiile care îl însoţesc. Poate fi o urare de „la mulţi ani”, o reacţie la un schimb amuzant de replici, o veste bună, ideea este de a acoperi întreaga gamă de emoţii umane. Utilizarea funcţiei de mesagerie video e facilă, e similară cu a trimite un mesaj vocal.

Utilizatorul trebuie doar să selecteze modul video şi să ţin apăsat butonul Shutter pentru a înregistra. O simplă apăsare pe video activează sunetul. Mesajele video se bucură la rândul lor de criptare end to end, pentru o securizare mai bună a interacţiunilor.

Utilizatorii WhatsApp vor avea acces la funcţie treptat, în următoarele săptămâni.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina