WhatsApp ajunge pe ceasurile cu WearOS; Ce funcţii oferă?

Scris de | 21 iulie, 2023
WhatsApp ajunge pe ceasurile cu WearOS; Ce funcţii oferă?

WhatsApp a făcut un nou pas spre extinderea disponibilităţii sale, ajungând şi pe purtabile. Mai precis s-a lansat pe smartwatch-urile cu WearOS la bord. Presimt că această funcţie ar fi sosit mai greu dacă Google nu câştiga multe sute mii de unităţi odată cu trecerea Samsung la WearOS.

Acum există probabil milioane de unităţi Samsung cu WearOS la bord, care acum rulează WhatsApp. Versiunea beta a acestei aplicaţii există deja de câteva luni, dar acum avem de-a face cu versiunea finală şi stabilă. Pentru a instala aplicaţia de mesagerie pe ceas, trebuie să aveţi măcar versiunea Wear OS 3 instalată.

Aplicaţia vă va permite să porniţi noi conversaţii, să răspundeţi la mesaje cu text, să trimiteţi mesaje vocale, să folosiţi emoji şi să preluaţi apeluri de la încheietură. Există şi suport pentru Quick Reply. Toate acestea se pot face cu ceasul independent de telefon, dacă are eSIM şi conexiune mobilă proprie.

WhatsApp pică la fix pentru debutul ceasurilor Samsung Galaxy Watch 6 şi Watch 6 Classic, care vor fi dezvăluite pe 26 iulie 2023. Au WearOS la bord şi acum şi WhatsApp. Google anunţa în mai că Spotify va primi noi Tile-uri pentru WearOS, deci încă o evoluţie a aplicaţiilor de pe ceasuri.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena