WhatsApp îţi permite acum să repari greşelile de scriere în mesajele trimise

Scris de | 23 mai, 2023
WhatsApp îţi permite acum să repari greşelile de scriere în mesajele trimise

Meta se inspiră de la Apple şi al său iMessage, care îţi permite acum să anulezi un mesaj trimis şi să îl rescrii. Pe 22 mai WhatsApp a primit o funcţie foarte utilă, care îţi permite să editezi mesajele deja trimise.

Vei avea o fereastră de 15 minute să faci acest lucru, pentru a corecta o greşeală sau a retrage ceva ce ai spus la nervi. Pentru a modifica un mesaj trimis trebuie să ţii apăsat lung pe el şi să alegi opţiunea Edit din meniu Orice mesaj schimbat după trimiterea sa va include cuvântul „edited” lângă indicativul de oră.

Nicio altă persoană din chat nu va putea vedea istoricul editării, dar va fi capabilă să îşi seama că ai umblat la mesaj. Funcţia e disponibilă în beta de la început de lună şi va sosi pe toate platformele în următoarele săptămâni. Pe lângă similaritatea cu iMessage, WhatsApp se mai inspiră şi de la Twitter, care le permite abonaţilor Twitter Blue să facă modificări unui tweet timp de până la 30 de minute după trimiterea sa.

Alte noutăţi testate de WhatsApp includ testarea unei opţiuni de a da play automat la GIF-uri animate. Avem şi funcţii ca Expiring Groups, utilizarea aceluiaşi cont WhatsApp pe un maxim de 5 telefoane simultan şi mesaje care dispar, ca şi fotografiile.

Iar tabletele au primit în martie o modalitate de vizualizare Dual Panel, în vreme ce WhatsApp for iPhone primea o funcţie Picture In Picture pentru apeluri video.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget