Epson oferă până la 700 de lei cashback la achiziția unei imprimante din gama EcoTank

Scris de | 4 august, 2023
Epson oferă până la 700 de lei cashback la achiziția unei imprimante din gama EcoTank

Clienții Epson pot primi până la 700 de lei înapoi dacă vor achiziționa până la 31 octombrie o imprimantă EcoTank înscrisă în promoție. Campania include o selecție variată de imprimante şi multifuncționale, color și monocrom. Utilizarea echipamentelor EcoTank monocrom poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, în comparație cu imprimantele laser monocrom. Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm. 

Cum primesc clienții banii înapoi în promoția cashback?  

Pasul 1: Cumpără o imprimantă EcoTank participantă la promoție, până la 31 octombrie2023

Pasul 2: Trimit o solicitare online în decurs de 30 de zile de la achiziție, pe www.epson.ro/cashback

Pasul 3: Completează formularul de solicitare online, alături de o copie a chitanței și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă

Clienții vor solicita banii din promoția cashback în decurs de 30 de zile calendaristice de când au achiziționat o imprimantă EcoTank. Banii se vor returna prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30 noiembrie 2023.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani cu reședința în România și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

În campania cashback sunt incluse 43 de modele din gamele Home, Foto şi Office.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,