Câte pliabile a vândut Samsung în România, de la lansarea primului model și până astăzi

Scris de | 31 august, 2023
Câte pliabile a vândut Samsung în România, de la lansarea primului model și până astăzi

Informațiile din acest articol sunt preluate de la Tiberiu Dobre, Head of MX Division la Samsung Electronics România.

Într-o lume în perpetuă transformare, în care tehnologia avansează cu o viteză uluitoare, ne dorim  să nu doar să ținem pasul cu noutățile, ci să inovăm continuu și să le oferim românilor acces la cele mai noi revoluții tehnologice de pe piață. Chiar în primele luni ale acestui an, am asistat la o ascensiune impresionantă a pieței smartphone-urilor din România. 

Interesul pentru telefoanele pliabile a crescut considerabil, conducând astfel la o piață cu o treime mai mare decât vânzările înregistrate în aceeași perioadă a anului precedent. Așa se face că românii manifestă din ce în ce mai multă atracție pentru produsele de top, arătându-șidisponibilitatea de a investi în tehnologie de vârf, cu specificații și caracteristici avansate.

Din perspectiva valorii, telefoanele de top, vândute la prețuri ce depășesc 600 de euro, reprezintă în prezent aproximativ 61% din totalul pieței locale. Se prognozează că această proporție se va menține constantă până la finalul acestui an.

O categorie în plină evoluție – Peste 100.000 de pliabile Samsung vândute în România

Telefoanele pliabile Samsung au cucerit rapid piața din România. Astfel, Samsung Electronics România a vândut peste 100.000 de telefoane pliabile de la prima generație a seriei Galaxy Z și până în prezent.

Etichete: , , , , , ,