BMW prezintă modelul i7 Protection: vehicul electric care rezistă la explozii, foc de armă

Scris de | 6 septembrie, 2023
BMW prezintă modelul i7 Protection: vehicul electric care rezistă la explozii, foc de armă

Munich Motor Show 2023 e în plină desfăşurare şi pe lângă concepte de maşini electrice vedem şi trăznăi, precum automobile care rezistă la explozii şi foc de armă. E vorba despre modelul BMW i7 Protection, despre care avem detalii mai jos.

Avem şi o Seria 7 cu protecţie balistică, dar şi un i7 Protection cu protecţie VR9. Acum poţi fi un lider de cartel, magnat, şef de stat şi să nu poluezi într-un BMW electric, dar şi unul perfect protejat contra răufăcătorilor. BMW i7 Protection este un sedan electric de lux cu „armură”. E bazat pe i7 cel clasic, dar a trecut printr-o serie de modificări.

Foloseşte un tip special de oţel, care poate rezista la gloanţe şi explozii. Ferestrele sunt realizate dintr-o sticlă specială, extra groasă. Poate cel mai inedit aspect este un rezervor de combustibil care se va auto-sigila şi un sistem care furnizează aer curat în caz de atac chimic. Vehiculul nu se zgârceşte nici la divertisment şi pune la bătaie 28 de boxe pentru un sistem Bowers and Wilkins desăvârşit.

Are acoperiş panoramic, motor dual electric, cu 536 de cai putere şi 1010 Nm de cuplu. Poate accelera de la zero la 100% în 9 secunde şi are o viteză maximă de 160 km/h.

Etichete: , , , ,