Sonos aduce boxa Move 2 în România, cu un design nou

Scris de | 7 septembrie, 2023
Sonos aduce boxa Move 2 în România, cu un design nou

Sonos a adus în această săptămână în România boxa portabilă Move 2, care se remarcă printr-un design nou, atât la exterior, cât şi la interior. În plus, oferă o autonomie de până la 24 de ore.

Are un corp rezistent la apă şi e gata mereu de petrecere. Sonos Move 2 este un produs prietenos cu mediul şi oferă o experienţă stereo savuroasa în aer liber. Foloseşte difuzoare duble, woofer ajustat cu precizie, pentru un bas profund şi dinamic, dar şi conectivitate Bluetooth şi Wi-Fi.

Puteţi reda conţinut stereo pe o pereche de boxe Move 2 fără probleme. Boxa oferă până la 24 de ore de autonomie a bateriei, dublu faţă de originalul Move. Are inclusiv un port USB-C, care poate încărca telefonul sau aparate electronice din mers. Poate de asemenea reduce consumul de energie în stare Idle cu peste 40% şi încorporează materiale plastice reciclate.

Bateria sa detaşabila poate prelungi semnificativ viaţa produsului. Are certificare IP56 şi poate rezista la căderi accidentale, stropiri, ploaie, murdărie, soare.

Move 2 se vinde în România de pe 20 septembrie la preţul de 2499 lei în exclusivite în magazinul Sonos din incinta AudioMonkey. Va putea fi achiziţionat pe nuanţa Olive.

Etichete: , ,