Sonos aduce boxa Move 2 în România, cu un design nou

Scris de | 7 septembrie, 2023
Sonos aduce boxa Move 2 în România, cu un design nou

Sonos a adus în această săptămână în România boxa portabilă Move 2, care se remarcă printr-un design nou, atât la exterior, cât şi la interior. În plus, oferă o autonomie de până la 24 de ore.

Are un corp rezistent la apă şi e gata mereu de petrecere. Sonos Move 2 este un produs prietenos cu mediul şi oferă o experienţă stereo savuroasa în aer liber. Foloseşte difuzoare duble, woofer ajustat cu precizie, pentru un bas profund şi dinamic, dar şi conectivitate Bluetooth şi Wi-Fi.

Puteţi reda conţinut stereo pe o pereche de boxe Move 2 fără probleme. Boxa oferă până la 24 de ore de autonomie a bateriei, dublu faţă de originalul Move. Are inclusiv un port USB-C, care poate încărca telefonul sau aparate electronice din mers. Poate de asemenea reduce consumul de energie în stare Idle cu peste 40% şi încorporează materiale plastice reciclate.

Bateria sa detaşabila poate prelungi semnificativ viaţa produsului. Are certificare IP56 şi poate rezista la căderi accidentale, stropiri, ploaie, murdărie, soare.

Move 2 se vinde în România de pe 20 septembrie la preţul de 2499 lei în exclusivite în magazinul Sonos din incinta AudioMonkey. Va putea fi achiziţionat pe nuanţa Olive.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,