Huawei Watch GT4 lansat oficial: ceas elegant, disponibil în variante de 41 mm şi 46 mm

Scris de | 15 septembrie, 2023
Huawei Watch GT4 lansat oficial: ceas elegant, disponibil în variante de 41 mm şi 46 mm

Huawei Watch GT4 a debutat pe 14 septembrie 2023 în Barcelona, în două variante, de 41 mm şi 46 mm. Avem de-a face cu un ceas de tip fashion, care vine cu monitorizare superioară a sănătăţii şi autonomie extinsă, de până la 2 săptămâni.

Huawei Watch GT4, în versiunea de 46 mm oferă o autonomie de până la 14 zile, asta cu o utilizare mai „zgârcită”, sau 8 zile cu utilizare medie. Varianta de 41 mm oferă 7 zile de autonomie maximă şi 4 zile de utilizare medie. Ambele ceasuri pornesc de la 250 de euro, variantele design, în special de curea sunt 7 la număr.

Ambele modele vin cu autonomie sporită cu 20% faţă de modelul GT3. Noua serie aduce şi un mod Always On Dsplay superior, cu până la 20% mai multe elemente vizibile decât până acum. Versiunea de 46 mm are un panou de 1.43 inch, în vreme ce versiunea de 41 mm are un panou de 1.32 inch. Ambele sunt AMOLED-uri, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli.

Tehnologia TruSeen 5.5+ aduce şi o tehnologie nouă TruSleep 3.0 la pachet. Asta include Sleep Monitoring, care va monitoriza ciclurile de somn şi vă va îmbunătăţi obiceiurile legate de somn. Poate mai important de atât, e faptul că este monitorizată respiraţia utilizatorului. Apare şi o noutate: Menstrual Cycle Management 3.0.

Huawei afirmă că e cu 15% mai precisă în predicţii de prima zi a ciclului decât majoritatea smartwatch-urilor mainstream. E oferită şi poziţionare dual band şi GNSS pe 5 sisteme, pentru o localizare cu 30% mai precisă. Purtabilele pot monitoriza peste 100 de sporturi, inclusiv e-sports.

Noua funcţie Stay Fit ajută la monitorizarea aportului caloric pe durata unei zile. GT4 se poate conecta şi la telefoane Android şi la cele iOS. Are integrare cu Strava, Komoot, Runtastic şi Petal Maps. Poate afişa şi mesaje SMS, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Skype, Signal, Telegram şi Viber.

Variantele de design includ curele din piele, Rainforest Green GMT, curea metalică, din oţel, iar în versiunea de 41 mm avem piele albă, milanese magnetic şi Two Tone Piano Key.

Etichete: , , , , ,