Meta îţi permite să creezi multiple profiluri personale pe Facebook

Scris de | 23 septembrie, 2023
Meta îţi permite să creezi multiple profiluri personale pe Facebook

Meta a devenit mai blândă cu utilizatorii care au mai multe profiluri personale pe Facebook şi acum chiar le permite să creeze astfel de profiluri. Funcţia îţi permite să personalizezi experienţa Facebook pentru a se potrivi cu diferite aspecte ale vieţii tale.

Cum funcţionează tot? Poţi seta Nume şi Nume de Utilizator şi poţi alege câte unul pentru până la 4 profiluri personale extra. Poţi şi să te conectezi cu Your Choices, cu oamenii şi comunităţile pe care le alegi, astfel încât fiecare profil să aibă un feed unic, cu conţinut relevant şi interese comune. Poţi face şi trecerea între profiluri cu mare uşurinţă, fără a fi nevoie să te deloghezi şi loghezi iar.

La început anumite funcţii Facebook inclusiv Dating, Marketplace, Professional Mode şi plăţile nu vor fi disponibile pentru profilurile personale extra. Mesageria va fi totuşi disponibilă în cadrul aplicaţiei Facebook şi pe web pentru aceste profiluri, iar planurile sunt de a extinde suportul Messenger pe viitor.

Atunci când creezi un profil personal extra, el va porni cu setări standard. Setările legate de privacy şi notificări de la un profil nu le vor afecta pe celelalte profiluri. Unele setări, precum cine îţi poate vedea postările sau cine poate trimite friend request-uri sunt administrate separat pentru fiecare profil.

Poţi actualiza setările de privacy pentru fiecare profil şi profilul tău principal de Facebook nu va dezvălui că mai există şi unele personale extra. Chiar dacă poţi alege orice nume pentru acele profiluri, cel principal rămâne cu un nume fixat. Meta vrea să împiedice utilizarea de identităţi false sau impersonarea.

Meta lansează funcţia global treptat începând de pe 22 septembrie. Doar adulţii au opţiunea acum.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena