iPhone 15 poate fi conectat la internet prin cablu pentru viteze imense

Scris de | 26 septembrie, 2023
iPhone 15 poate fi conectat la internet prin cablu pentru viteze imense

Toată lumea vorbește despre USB-ul de pe iPhone 15 ca despre a doua venire a lui Iisus pe lume, doar că în spatele aparentei inovații, există și niște beneficii ascunse care abia acum încep să iasă la iveală. Un lucru despre care discută prea puțini oameni este modem-ul 5G Snapdragon X70. Chip-ul celor de la Qualcomm asigură utilizatorii noilor telefoane Apple că vor avea mereu cele mai mari viteze prin Wi-Fi. Chiar și așa, câteodată ai nevoie de internet prin cablu, iar cu un port universal pe fundul telefonului, nu a durat mult până când cineva a legat un dongle ca să testeze.

Tot ce este nevoie pentru conexiune este un adaptor USB Type-C la RJ-45, accesoriu destul de ieftin și care culmea, se regăsește pe lista de accesorii suportate de iPhone 15 și noul său port. Dar să revenim la oile noastre, pentru că modem-ul din noul telefon este un performer surprinzător, iar odată conectat la internet pe cablu atinge viteze de aproape 1Gbps. Iar pentru cei care nu mă cred pe cuvânt, mai jos aveți și un screenshot realizat de un cititor MacRumors.

Poate că vă întrebați: „Dar ce să fac cu atâta viteză pe telefon?” Oh, păi este destul de simplu, în special când ținem cont că iPhone 15 are o opțiune de stocare de 1TB și știe să filmeze în formate care ar putea umple această capacitate în mai puțin de o săptămână. Pe măsură ce telefoanele încep să fie mai spațioase cu fișierele, cu atât crește și nevoia de viteză de transfer din ce în ce mai mare, fie ea pe net sau pe medii de stocare externe. Iar partea și mai bună este că nu ai nevoie de cel mai scump telefon pentru a te bucura de vitezele internetului pe fir, întrucât iPhone 15-le normal funcționează bine-mersi. Dacă vreți să aflați mai multe despre noile telefoane de la Apple, recenzia lui Claudiu va apărea în curând pe site.

Etichete: