Galaxy Z Flip5, Watch 6 Classic și Buds2 Pro disponibile și într-un pachet special „Swarovski”

Scris de | 4 octombrie, 2023
Galaxy Z Flip5, Watch 6 Classic și Buds2 Pro disponibile și într-un pachet special „Swarovski”

Samsung tocmai a lansat noua gamă de produse FE sau „Fan Edition”, dedicată utilizatorilor cu bugete restrânse. Tot astăzi, compania dezvăluie și un pachet de produse pentru cei cu buzunare mai adânci. Este vorba despre Swarovski Premium Box, un pachet care include o gamă completă de produse Samsung, precum un smartphone Galaxy Z Flip5, alături de un ceas și căști, fiecare cu accesorii decorate cu faimoasele cristale Swarovski.

Pachetul include un întreg „ecosistem” Samsung și accesorii cu cristale Swarovski

Pentru pachetul Swarovski, Samsung a ales unele dintre produsele care pot fi cel mai ușor „accesorizate” de către pasionații de modă. Galaxy Z Flip5 a fost alăturat unui ceas Galaxy Watch6 Classic și căștilor Galaxy Buds2 Pro. În timp ce produsele în sine nu sunt diferite în vreun fel de cele disponibile deja pe piață individual, accesoriile speciale sunt disponibile doar în acest pachet.

Galaxy Z Flip5 primește o husă plină de cristale Swarovski pe partea din spate, care strălucește atunci când prinde lumina. Căștile primesc de asemenea o husă, care acoperă întreaga carcasă de încărcare. Aici doar capacul este decorat cu cristale. În cele din urmă, ceasul Galaxy Watch6 Classic este probabil cel care va ieși cel mai mult în evidență, întrucât Samsung a creat alături de Swarovski o curea în ediție specială, cu cristale pe ambele părți.

Interesant este și faptul că practic accesoriile sunt „gratuite” dacă cumperi acest Swarovski „box”, iar unele produse primesc și reducere față de prețul de listă normal. Telefonul Flip5 de 512 GB este redus la 1.199 euro în acest pachet, față de 1.319 euro, iar căștile primesc o reducere de 60 de euro. Doar ceasul rămâne la prețul standard, de 499 euro, fiind în ediție LTE. Astfel, reducerea totală este de 180 de euro.

Nu este clar dacă acest pachet special va fi disponibil și în alte regiuni în afară de Germania, însă, fiind în UE, este mai ușor de comandat de către fanii celor două brand-uri, decât din Asia, unde am văzut în trecut exclusivități pe astfel de ediții speciale.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung