eMAG deschide un shop-in-shop online dedicat suplimentelor alimentare și nutriției, Nutrition & Vitamins Shop

Scris de | 17 octombrie, 2023
eMAG deschide un shop-in-shop online dedicat suplimentelor alimentare și nutriției, Nutrition & Vitamins Shop

eMAG continuă seria magazinelor de tip shop-in-shop online și lansează Nutrition & Vitamins Shop, dedicat vitaminelor, suplimentelor alimentare și remediilor naturiste. Astfel, clienții eMAG pot accesa o gamă care conține peste 31.000 de produse din oferta proprie și a sellerilor din Marketplace destinate unui stil de viață sănătos. De asemenea, 70% din gamă este disponibilă cu livrare gratuită prin Genius.

În Nutrition & Vitamins Shop, clienții au la îndemână o gamă de produse pe care le pot găsi ușor în funcție de nevoile la care răspund, de la imunitate și sistem respirator, potrivite pentru sezonul de răceală și gripă, la produse care susțin sistemul muscular sau osos, produse pentru memorie, până la suplimente pentru sportivi și produse specifice sarcinii și alăptării. Conform celor mai recente date de piață, vitaminele și suplimentele au intrat în coșul obișnuit de cumpărături al românilor, în contextul în care, în perioada pandemiei, cererea pentru aceste produse a crescut semnificativ. În acest sens, cele mai comandate produse de către clienții eMAG sunt produsele care conțin multivitamine, vitamina C, vitamina D, Omega 3, colagen și creatină, care sunt utilizate zilnic.

Evoluția segmentului de suplimente și vitamine este vizibilă și la nivel european, unde 20% dintre comenzile online au inclus și produse din această gamă în 2022, conform celor mai recente date din European E-Commerce Report. Pe eMAG, un client alocă, în medie, 138 lei pentru o comandă de suplimente și vitamine care include minimum două produse.

Noul shop-in-shop eMAG include produse de la cei mai importanți producători locali și internaționali, precum SunWave Pharma, Mollers, Zdrovit sau Secom. Clienții vor beneficia și de serviciile eMAG, precum livrare a doua zi prin curier sau gratuit în easybox pentru clienții Genius. Acesta este cel de-al treilea astfel de shop-in shop lansat de eMAG în ultima lună, după Dermato Shop și Drinks & Coffee shop-in-shop.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , ,