Telefonul care a fost inclus de revista Time pe lista celor mai bune invenții din 2023

Scris de | 25 octombrie, 2023
Telefonul care a fost inclus de revista Time pe lista celor mai bune invenții din 2023

HMD, creatorul unei noi generații de smartphone-uri Nokia reparabile, a fost inclus în clasamentul celor mai bune invenții ale anului 2023, realizat de revista TIME, cu Nokia G22, care vine cu funcția de reparare QuickFix, pe care consumatorii o pot efectua singuri acasă.

Lista anuală a celor mai bune invenții pentru 2023, întocmită de TIME, cuprinde 200 de inovații, printre care se numără și Nokia G22, telefonul celor de la HMD. Acesta este primul model dintr-o nouă eră de smartphone-uri pe care consumatorii le pot repara acasă.

Nokia G22 are un parteneriat cu iFixit prin care poți să comanzi online kituri QuickFix începând de la 19,95 euro, în cazul în care telefonul are nevoie de o reparație.

Capacul posterior al Nokia G22 este fabricat din plastic 100% reciclat și poți înlocui ecranele deteriorate și bateriile vechi. De asemenea, smartphone-ul vine cu o autonomie a bateriei de trei zile și bateria își menține cel puțin 80% din capacitatea inițială după 800 de cicluri complete de încărcare, ceea ce înseamnă că va putea fi folosit fără probleme mai mult timp.

În urma succesului Nokia G22, HMD aduce funcția de depanare DYI acasă a smartphone-urilor în segmentul 5G, prin lansarea Nokia G42 5G începând de la prețul de 1089,99 lei în nuanțe de roz și mov. Și poți înlocui ecranele crăpate, porturile de încărcare îndoite și bateriile vechi, toate fără ajutorul nimănui.

Etichete: , , , ,