Cu ocazia Black Friday 2023 avem reduceri de până la 50% la produsele Kärcher

Scris de | 10 noiembrie, 2023
Cu ocazia Black Friday 2023 avem reduceri de până la 50% la produsele Kärcher

Toată lumea se bate în reduceri de Black Friday 2023, iar cei de la Kärcher nu sunt cu nimic diferiți. Anul acesta, compania oferă reduceri de până la 50% la produsele sale, alături de transport gratuit și extinderea perioadei de retur la 30 de zile. Și cu așa ofertă atractivă, era și păcat să nu trecem în revistă câteva dintre cele mai semnificative reduceri.

Zic să începem cu aspiratorul KärcherVC 2 Premium care este disponibil la 386.45 de lei de la 772.89 de lei. Avem în față un model clasic, compact, dar puternic și eficient, care ocupă puțin spațiu de depozitare și este potrivit locuințelor cu suprafețe mici și medii. În plus, VC 2 Premium este dotat cu un sistem de filtrare special igienic.

Pachet format din aspiratorul pentru geamuri Kärcher WV 2 + KV 4 Premium este disponibil la 334.08 de lei de la 668.15 de lei. Aparatul KV 4 elibereză apa și vibrează, îndepărtând murdăria de pe suprafețele netede, fără a avea nevoie de frecare. Asta face curățarea geamurilor de trei ori mai rapidă decât prin metodele convenționale și te scutește de frecat, șters urme și praf care se așează la loc pe suprafețele umede.

Oferte bune avem și la familia de aspiratoare Kärcher VC Cordless, cu trei modele la prețuri reduse de Black Friday:

Iar dacă ești în căutarea unui aparat de curățat podelele de acest Black Friday, Kärcher FC 5 Premium este disponibil la 848.78 de lei de la 1414.64 de lei. Iar cu acest mop electric nu va fi nevoie să aspiri înainte, întrucat poate face și asta într-o singură trecere. Deci nu doar că vei spăla podelele foarte bine, dar îți va lua și puțin timp să faci asta. Pachetul produsului include și o pereche de role de rezervă, 500ml de Universal Cleaner și o mostră de 30ml de agent de curățare a podelelor din lemn.

Etichete: ,