Black Friday 2023 la Altex: cât durează campania și când începe

Scris de | 31 octombrie, 2023
Black Friday 2023 la Altex: cât durează campania și când începe

Altex a oferit astăzi mai multe detalii despre startul și desfășurarea celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday. În perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Campania de Black Friday de anul acesta este structurată în trei valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

Poți „fura” startul cu aplicația Altex

Acesta este și primul an în care vor participa la Black Friday sellerii din marketplace-ul Altex, iar campania va începe cu 2 ore mai devreme în aplicația Altex. Obiectivul de livrări al retailer-ului în această perioadă este de a face ca produsele să ajungă la clienți în maximum 48 de ore în peste 90% din cazuri.

„Black Friday la Altex reprezintă o oportunitate deosebită pentru clienți de a face achiziții inteligente, beneficiind de prețuri reduse, pe o durată de 3 săptămâni. Ofertele sunt generoase pe întreaga perioadă a campanie și acoperă o gamă variată de categorii de produse. Și de această dată am gândit oferte speciale concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri, atât în magazinele noastre fizice, cât și online. Cu fiecare campanie de Black Friday încercăm să fim mai aproape de nevoilor acestora și să oferim calitate la cel mai bun preț,” a declarat Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge până la 50% la produsele din categoria băuturi, copii, gătit & veselă. Laptopurile, telefoanele, tabletele și smartwatch-urile vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria gaming, mobilier și bricolaj. Categoria beauty, curățenie, electrocasnice mici și mari, dar și categoriile de vehicule electrice, sport și voiaj vor avea prețurile reduse de până la 40%. Televizoarele și produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 20%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care se înscriu în campania de Black Friday și să își creeze liste cu produse favorite.  

”Campania de Black Friday din acest an include trei valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în etapa respectivă. Ca de obicei, clienții pot opta pentru comandă online sau aplicația mobilă Altex sau cumpărături direct în magazinele noastre,”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Cele 3 etape Black Friday 2023:

  • Val 1: oferte valabile între 2 noiembrie – 8 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 9 noiembrie – 15 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile între 16 noiembrie – 22 noiembrie

De asemenea, clienții pot alege achiziția produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,