Philips lansează un nou monitor din gama Evnia, dedicat gamerilor

Scris de | 21 noiembrie, 2023
Philips lansează un nou monitor din gama Evnia, dedicat gamerilor

Philips Monitors tocmai au anunțat lansarea unui nou monitor de gaming din seria Evnia. Este vorba despre un model cu diagonală mare, specificații de top pentru gaming și un design elegant, confortabil. Este vorba despre Philips Evnia 32M2C5500W care oferă un ecran cu diagonală de 32″. La baza acestuia avem un panou VA curbat 1000R care folosește tehnologia Crystalclear. În combinație cu rezoluția QHD (1440p) și acoperirea de 92% a spectrului de culoare DCI-P3, noul monitor oferă imagini clare și culori bogate.

Dar specificațiile de bază nu valorează nimic pentru gaming dacă nu sunt asortate cu niște caracteristici dedicate jocurilor, iar Philips Evnia 32M2C5500W oferă cam tot ce ai nevoie din acest punct de vedere. Avem rată de reîmprospătare a ecranului de 240Hz, timp de răspuns MPRT de 0.5ms și este compatibil cu tehnologia FreeSync Premium Pro de la AMD. În felul ăsta ai parte de o experiență de gaming fluidă, fără tearing sau ghosting.

Philips Evnia 32M2C5500W este montat pe un picior numit „Compact Ergo” care asigură o utilizare cât mai confortabilă, alături de diferite opțiuni de reglaj. Poate fi ajustat pe înălțime, poate fi înclinat și poate pivota în funcție de nevoile utilizatorului. Funcțiile Low Blue și Flicker-Free contribuie la reducerea oboselii ochilor cauzată de orele îndelungate petrecute în fața monitorului. Prețul recomandat pentru noul Philips Evnia 32M2C5500W este de 2480 de lei.

Etichete: ,