PayPoint și Meridian Taxi îți permit acum să plătești cursele cu taxiul prin POS

Scris de | 27 noiembrie, 2023
PayPoint și Meridian Taxi îți permit acum să plătești cursele cu taxiul prin POS

PayPoint continuă dezvoltarea zonei de plăți digitale și anunță un nou parteneriat cu Meridian Taxi, una dintre cele mai importante companii de taximetrie din București. Proiectul presupune în primă fază instalarea POS-urilor PayPoint în peste 1.000 de autovehicule ale firmei de taximetrie, pentru ca utilizatorii care își doresc o modalitate modernă de plată sau care nu au la îndemână numerar, să poată achita călătoriile cu cardul direct în mașină. PayPoint mai spune și că are în plan dezvoltarea de noi servicii de acest tip în viitorul apropiat.

Prima etapă a proiectului este în derulare și presupune instalarea POS-urilor PayPoint în 1.000 de autovehicule ce aparțin companiei Meridian. Taxiurile care vor avea POS-uri PayPoint instalate vor fi semnalizate cu branding dedicat, prin stickere care afișează disponibilitatea noului serviciu. Această nouă funcționalitate este disponibilă pentru locuitorii din București și împrejurimi. Plățile cu cardul intermediate de PayPoint nu presupun niciun comision pentru clienți.

„Continuăm cu extinderea rețelei de POS-uri și în afara mediului de retail, deoarece ne dorim să oferim consumatorilor cât mai multe servicii simplificate de plată în activitățile lor de zi cu zi. Anul trecut, odată cu înlocuirea vechilor terminale de plată cu POS-uri în cele peste 20.000 locaţii partenere, am venit cu promisiunea unui <<POS pentru toate plăţile>>, iar colaborarea cu Meridian este în linie cu această direcţie strategică. Le mulțumim cu această ocazie noilor noştri parteneri pentru deschidere şi avem toată încrederea în succesul acestui parteneriat.”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint România.

„Această inițiativă reprezintă un pas înainte în adaptarea la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor și în susținerea digitalizării în domeniul transportului urban. Așteptăm cu nerăbdare să vedem impactul pozitiv pe care această colaborare îl va avea asupra serviciilor noastre și asupra experienței clienților noștri.”, a declarat Dan Boabeș, șeful Meridian Taxi.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,