Discord are o interfață nouă pe Android și iOS

Scris de | 6 decembrie, 2023
Discord are o interfață nouă pe Android și iOS

Aplicația Discord își schimbă interfața pe Android și iOS după câteva luni de teste. Scopul noului design este de a simplifica experiența de utilizare pe mobil, care a devenit destul de greoaie. În noua aplicație, utilizatorii vor găsi serverele într-un tab dedicat, iar în bara din josul ecranului ai scurtături și pentru alte funcții. Aici vei găsi mesajele, notificările și profilul tău. Au fost introduse și optimizări pentru mobil, astfel interfețele pentru mesaje și servere au primit câteva îmbunătățiri. În plus, este mult mai ușor să creezi grupuri de mesaje.

Începând de astăzi suntem încântați să împărtășim cu voi că „Discord but smol” evoluează pentru a profita de tot ce-ți face telefonul grozav. În loc să adapteze un design gândit pentru mouse și tastatură, noua interfață arată de parcă a fost gândită pentru un touchscreen care îți intră în buzunar. E mai rapidă, este o aplicație mai stabilă decât înainte, cu funcții noi care te vor ajuta pe tine și prietenii tăi să discutați și să petreceți timp împreuna chiar și atunci când sunteți în mișcare, cu chestii precum mesaje vocale și o limită de upload de 25MB pentru conturile gratuite. Și cel mai important, de data asta am construit interfața mobilă ca pe o experiență independentă – ceva ce poți folosi ca aplicație de Discord principală atunci când nu ești acasă, nu ca pe ceva ce poți folosi alături de aplicația pentru desktop.

Noua aplicație Discord este mult mai mică ca și spațiu, dar și mai rapidă. Pe telefoanele cu Android se deschide cu 55% mai repede decât înainte, în timp ce pe iOS viteza a crescut cu 43%. Descărcarea și instalarea în sine, durează simțitor mai puțin, ceea ce face aplicația să fie cu adevărat „smol”, așa cum o numește compania. Altă chestie nouă este tema Midnight care este perfect neagră pe ecranele OLED. Noua versiune a aplicației Discord este disponibilă chiar acum pe Play Store și AppStore.

Etichete: , ,