Allview intră pe piața de mașini electrice cu modelul CityZEN

Scris de | 12 decembrie, 2023
Allview intră pe piața de mașini electrice cu modelul CityZEN

Allview a anunțat că va începe aventura în piața mașinilor electrice, iar primul model lansat de companie se numește CityZEN. Aceasta este o mașină electrică de mici dimensiuni, dedicată traficului urban și deplasărilor extraurbane pe distanțe scurte. Partea cea mai interesantă este că acest model poate fi condus începând de la 16 ani. Această lansare marchează extinderea activității cu o nouă linie de business, Allview Auto, al cărei obiectiv este să ofere soluții de mobilitate sustenabilă și accesibilă.

Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare și dezvoltare, este esențial nu doar să identifici domeniile și industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfășurare, ci și să identifici plusul de valoare pe care îl poți adăuga. Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre diferitele activități, mărci specializate și competențe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piața de e-mobility.

Allview CityZEN nu se laudă ca fiind mașina electrică care te va convinge să faci trecerea, în schimb producătorul vede acest model drept o variantă numai bună pentru șoferii începători, cuplurile care nu au nevoie de o mașină voluminoasă, ori pur și simplu poate fi o a doua mașină a unei familii. Cu toate astea, și în ciuda prețului accesibil, Allview CityZEN oferă câteva dotări premium care sporesc confortul și siguranța:

  • Camere cu vedere panoramică 360°;
  • Centru de infotainment cu două ecrane de 10.25″;
  • Comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel);
  • Airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel;
  • Sistem detectare al presiunii din pneuri;
  • Selector de viteze cu treaptă SPORT;
  • Portbagaj voluminos de 816 litri;
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;
  • Oglinzi retrovizoare electrice;
  • Închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă.

Fiind vorba despre o mașină electrică, discuția despre baterie este obligatorie. Allview CityZEN se laudă cu o autonomie de până la 170 km WLTP în ciclu urban, iar consumul este de numai 8 kW la 100 km. Asta înseamnă că o încărcare completă ar trebui să țină o zi fără probleme atunci când conduci prin oraș, însă ieșirile în afara acestuia s-ar putea dovedi dificile fără pauze de încărcare.

La exterior, Allview CityZEN se remarcă printr-un design minimalist, cu dimensiuni compacte și culori urbane. Clienții pot alege dintr-o gamă de patru nuanțe de caroserie: Cyan Breeze, Seren Grey, Pink Blossom și Pure White. Iar pentru cei care apreciază design-ul curajos, bara din față integrează perforații ce imită cerul înstelat. Noua mașină nu face prea multe compromisuri nici la interior. Acesta se asortează cu culoarea aleasă pentru exterior și este gândit pentru confort și spațiu.

Allview CityZEN poate fi comandată direct de pe site-ul companiei www.allview-auto.ro sau prin rețeaua de dealeri autorizați Allview Auto, începând de astăzi. Modelele CityZEN beneficiază de cinci ani garanție în limita a 80.000km pentru baterie și 24 de luni, în limita a 50.000km, garanție comercială. Mașina este disponibilă la prețul de 7.999€ (TVA inclus), preț valabil cu programul Rabla Plus, în condițiile menținerii valorii voucher-ului oferit în 2023.

Etichete: