HONOR își unește forțele cu Porsche Design

Scris de | 18 decembrie, 2023
HONOR își unește forțele cu Porsche Design

Să fii producător de telefoane și accesorii smart în ziua de astăzi, este treabă grea. Dacă nu ești unul dintre marii jucători, o să ai dificultăți în a ieși în evidență, dar pare că cei de la HONOR au găsit rețeta câștigătoare atunci când și-au unit forțele cu Porsche Design. Iar dacă despre producătorul de telefoane știm cu toții, sunt puțini cei care știu că pe lângă mașini legendare precum Porsche 911, firma germană are și o divizie de design prestigioasă, care a fost lansată chiar de fondatorul companiei în 1972.

Parteneriatul exclusiv cu HONOR reprezintă un moment de referință în expansiunea viitoare a portofoliului iconic de produse electronice Porsche Design. În HONOR am găsit partenerul ideal pentru a stimula inovația și pentru a proiecta produse noi și inovatoare, care să îmbine perfect designul cu o performanță remarcabilă. Avem un obiectiv comun de a deveni lideri în segmentul dispozitivelor inteligente luxury.

Stefan Buescher, Președintele Consiliului Executiv al Porsche Lifestyle Group

Unde producătorul de telefoane vine cu experiența în domeniul tehnologiei și oferă deja o plajă mare de dispozitive inteligente, Porsche Design aduce în această colaborare expertiza acumulată în zeci de ani în segmentul luxury. Compania este recunoscută pentru filosofia de design atemporal, care face produse precum ceasul Chronograph 1 să fie relevante chiar și la mai bine de 50 de ani de la lansarea acestora. Pentru cei care nu știu, Ferdinant Porsche, omul din spatele seriei 911, este și cel care a creat primul ceas de mână complet negru din lume. În prezent, unul din acesta se vinde pentru câteva mii de euro.

Suntem onorați să colaborăm cu un partener precum Porsche Design și să aducem tehnologia de ultimă generație în segmentul premium al dispozitivelor inteligente. Design-ul centrat pe nevoile utilizatorului al HONOR se îmbină cu filosofia brandului Porsche Design pentru a crea produse inteligente luxury. Această colaborare pe termen lung între HONOR și Porsche Design deschide noi oportunități pentru a consolida creșterea noastră pe piețele din întreaga lume.

George Zhao, CEO HONOR

Asta îi va ajuta pe termen lung atât pe cei de la Porsche Design, care își extind aria de activitate, dar și pe HONOR. Producătorul va putea astfel să se concentreze pe a oferi cele mai bune specificații hardware pentru dispozitivele sale, în timp ce echipa de vizionari din cadrul Porsche se va ocupa de aspectul fizic al acestor produse. Match made in heaven, cum ar zice americanii. Și din poziția mea de fan al brand-ului auto nemțesc, n-am cum să nu fiu încântat de această colaborare. Cine știe, poate mâine-poimâine îmi cumpăr telefon Porsche dacă tot nu-mi permit un 911 GT3.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: ,