Elon Musk visează la un Cybertruck amfibiu

Scris de | 29 decembrie, 2023
Elon Musk visează la un Cybertruck amfibiu
FOTO via Ubergizmo

Nu credem că a existat vreun subiect mai dezbătut în lumea auto în ultimele două luni de zile decât Tesla Cybertruck. Internetul a fost inundat de opinii pro și contra camionetei electrice care promite autonomie de durată, mulți cai putere și un design mai mult sau mai puțin inspirat. Dacă ultimul aspect enumerat este cât se poate de subiectiv, celelalte două sunt cuantificabile, ba chiar impresionante. Cei mai importanți YouTuberi tech sau auto s-au declarat încântați de mașină, iar Musk trece la următorul nivel și promite ceva cu adevărat special.

FOTO via Ubergizmo

Desigur, trebuie să ne amintim aici că e vorba despre Elon Musk, care tinde deseori să exagereze cu promisiunile și ideile sale pe X. Ei bine, iată că de această dată el ne promite un mod pentru Cybertruck, care să transforme camioneta într-una amfibie, care să fie capabilă să traverseze cel puțin 100 de metri de apă. Totul a plecat de la numeroasele randări realizate cu ajutorul Inteligenței Artificiale, prin care mai mulți utilizatori de X au încercat să-și imagineze cum ar putea arăta un astfel de Cybertruck.

De-a lungul anilor trecuți, Musk a ales să facă mereu teasing pentru această idee și a spus deseori că tot ce trebuie îmbunătățit pentru această capacitate este, aparent, nivelul de sigilare al ușilor. Bine, de la ce postează Musk pe X și realitatea cotidiană, cu toate avizele, reglementările și aprobările care trebuie obținute pentru o astfel de conversie a Cybertruck-ului este, desiogur, cale foarte lungă.

De altfel, într-o altă postare pe X, Musk s-a declarat încrezător că poate face „waterproofing” pentru Cybertruck „suficient cât să traverseze râuri, lacuri sau chiar mări cu adâncime mai mică și mai puțin agitate”.

Etichete: , ,

Sursa: Ubergizmo