OLX și Pago realizează un parteneriat prin care poți fi recompensat cu bani pentru plata facturilor

Scris de | 11 ianuarie, 2024
OLX și Pago realizează un parteneriat prin care poți fi recompensat cu bani pentru plata facturilor

Odată cu încheierea sărbătorilor de iarnă, bugetele cumpărătorilor au de “suferit”, luna ianuarie fiind recunoscută drept cea mai dificilă din an din punct de vedere financiar. Dacă în perioada cadourilor, consumatorii se așteaptă la costuri adiționale față de bugetul planificat și devin mai permisivi cu schimbările în ceea ce privește fondurile alocate, în lunile următoare, românii sunt mult mai atenți la prețurile produselor dorite și la coșul de cumpărături.

OLX, cea mai mare platformă de anunțuri generaliste de pe piața locală și Pago, aplicația prin care românii pot gestiona de la distanță plata facturilor și utilităților au anunțat o colaborare menită să premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX. Astfel, cumpărătorii care achiziționează produse din cadrul categoriilor Mama și copilul și Modă și frumusețe și aleg să utilizeze serviciul de livrare prin OLX, sunt recompensați cu puncte în contul Pago, puncte ce pot fi ulterior folosite pentru plata facturilor.

Punctele reprezintă 0,25% din valoarea produsului achiziționat prin serviciul propriu de livrare, iar fiecare punct valorează 0,01 lei. Utilizatorii se pot bucura de această campanie până în data de 29 februarie 2024. Pentru termenii și condițiile campaniei, intrați aici.

Cheltuielile casnice rămân în atenția utilizatorilor Pago, indiferent de perioada anului. Ne bucurăm că putem fi parte din această campanie şi că putem oferi clienților OLX beneficiile de a plăti facturile de utilități oricând, de oriunde, într-un mod rapid şi sigur. Adrian Cighi – Co-fondator Pago.

“Înțelegem nevoile utilizatorilor noștri și ne dorim să îi sprijinim pentru a se bucura de cât mai multe dintre produsele preferate în perioadele dificile pentru ei din punct de vedere financiar.  Colaborarea cu Pago reflectă angajamentul nostru continuu de a oferi experiențe avantajoase clienților noștri. Prin implementarea acestui serviciu de recompense în cadrul platformei OLX ne propunem să le aducem un plus în această perioadă post sărbători și să le oferim beneficii semnificative.”, explică Dragoș Matei, Senior Category Manager OLX.

Etichete: , , , , ,