HONOR lansează noul smartphone Magic6 Lite: Preț și disponibilitate

Scris de | 15 ianuarie, 2024
HONOR lansează noul smartphone Magic6 Lite: Preț și disponibilitate

Datorită tehnologiei HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop, display-ul HONOR Magic6 Lite are o rezistență mai bună la șocuri și o durabilitate sporită. Certificat de SGS cu Five Star Overall Drop Resistance, ecranul utilizează o tehnologie de amortizare, cu ajutorul unor materiale nou dezvoltate, crescând capacitatea de absorbție a șocurilor cu până la 1,2 ori. Astfel, asigură o rezistență mai mare din orice unghi, și în cazul căderilor de la o înălțime de 1,5 metri.

Echipat cu un ecran curbat AMOLED de 6,78 inci , HONOR Magic6 Lite dispune de o rezoluție de 1,5K, o gamă de culori DCI-P3 de 100% și până la 1,07 miliarde de culori. De asemenea, HONOR Magic6 Lite dispune de o serie de funcții de protecție a ochilor, inclusiv 1920Hz PWM Dimming, Low Blue Light, Dynamic Dimming și Circadian Night Display.

Sistem de trei camere

HONOR Magic6 Lite are un sistem de camere triple format dintr-o cameră principală de 108MP, o cameră ultra-wide de 5MP și o cameră macro de 2MP. Camera de 108MP este echipată cu un senzor de 1/1,67 inci și o diafragmă de f/1,75, permițându-i să capteze mai multă lumină. De asmenea, camera oferă o calitate optică mai bună cu un zoom 3X și un mecanism de captare a mișcării, producând instantanee clare cu detalii impresionante.

Pe lângă camera principală, camera ultra-wide de 5 MP oferă un câmp vizual de 110°, iar Magic6 Lite dispune, de asemenea, de o cameră macro de 2MP cu o distanță minimă de focalizare de 4 cm.

Productivitate mai bună

Datorită performanței mai bune a bateriei, HONOR Magic6 Lite obține distincția DXOMARK Battery Gold Label. Echipat cu o baterie de lungă durată de 5300mAh, dispozitivul poate rezista până la 2 zile de utilizare cu o singură încărcare, oferind utilizatorilor o experiență mai fiabilă. Mai mult, bateria este una durabilă, menținând 80% din capacitatea sa chiar și după 1.000 de cicluri de încărcare, fiind astfel una dintre cele mai robuste baterii de smartphone-uri de pe piață, sau cel puțin așa susține Honor.

Echipat cu Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, HONOR Magic6 Lite dispune de o creștere de 35% a performanțelor GPU și o creștere de 40% a eficienței procesorului. Rulând pe ultima versiune MagicOS 7.2, bazată pe Android 13, HONOR Magic6 Lite oferă acces la o serie de funcții îmbunătățite și personalizate, precum HONOR Docs Suite, pentru munca de la distanță.

HONOR Magic6 Lite: Design, prețuri și disponibilitate

HONOR Magic6 Lite este disponibil în trei variante de culoare – Sunrise Orange, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 ianuarie 2024, poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț de vânzare recomandat de 1799 lei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,