Filmul preferat al românilor, Titanic, ajunge pe Disney+ în format 4K

Filmul ”Titanic”, unul dintre cele mai populare în fiecare an în care este difuzat la TV, regizat de James Cameron, poate fi vizionat de astăzi în varianta 4K pe Disney+. Cu o distribuție din care fac parte câștigătorii premiului Oscar Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, filmul prezintă o poveste de dragoste ce se desfășoară în contextual călătoriei inaugurale a celei mai mari nave aflate în funcțiune la acel moment. „Titanic” a câștigat un număr record de 11 premii Oscar, iar la lansarea sa inițială, în 1997, filmul a devenit numărul 1 în box office-ul mondial din toate timpurile.

„Titanic” a căpătat rapid o viață proprie, lansându-i pe DiCaprio și Winslet în stratosfera celebrităților și deschizând cariere pline de premii și onoruri pentru vedetele de la Hollywood. Filmul este unul dintre cele mai populare și cunoscute din toate timpurile, iar Disney+ continuă să împingă în față acești „timeless classics”, precum Titanic, Home Alone, sau propriile sale filme de animație Disney.

Cei pasionați de această poveste, dar care poate vor să vadă și alt tip de conținut pot viziona documentarul National Geographic Titanic după 20 de ani cu James Cameron (2017) disponibil pe Disney+, în care regizorul analizează deciziile cheie pe care le-a luat în crearea filmului.