Telekom devine primul operator de telecomunicații din România care permite plata prin Apple Pay

Scris de | 8 februarie, 2024
Telekom devine primul operator de telecomunicații din România care permite plata prin Apple Pay

Telekom Romania Mobile este primul operator de telecomunicații din România care oferă serviciul de plată și reîncărcare Apple Pay în aplicația mobilă, pentru utilizatorii de dispozitive iOS. Apple Pay oferă următoarele:

-Plățile și reîncărcările sunt securizate si protejate prin tehnologia oferită de Apple. Datele cardului sunt păstrate într-un mediu securizat, care minimizează riscul de fraudă.
-Efectuarea plăților și reîncărcărilor este facilă, cu doar câteva atingeri pe ecranul telefonului, fără a fi nevoie de introducerea manuală a datelor cardului.
-Plățile și reîncărcările cu Apple Pay sunt disponibile pe toate dispozitivele iOS.
 
Pentru a beneficia de serviciul Apple Pay, clienții trebuie doar să descarce/actualizeze aplicația MyAccount Telekom pe dispozitivul lor iOS și să își înregistreze datele cardului în Apple Pay. Telekom Mobile a fost tot primul operator de telecomunicații din România care a introdus serviciul Google Pay, destinat utilizatorilor de dispozitive Android, în aplicația MyAccount, si continuă astfel să ofere servicii digitale care simplifică experiența de utilizare.

Etichete: , , , ,