WALDEVAR Energy a contractat 481 MW în proiecte fotovoltaice pe teritoriul României

Scris de | 13 februarie, 2024
WALDEVAR Energy a contractat 481 MW în proiecte fotovoltaice pe teritoriul României
DCIM100MEDIADJI_0495.JPG

Într-un an foarte bun pentru industria energiei regenerabile, WALDEVAR Energy și-a consolidat poziția de lider pe piața energetică din România. Compania a contractat un volum total de 481 MW pe teritoriul României, evidențiindu-se prin finalizarea a peste 30 de proiecte fotovoltaice, care totalizează 184MW în anul 2023. Volumul contractat este programat să fie finalizat până în luna aprilie 2024. Aceasta subliniază expertiza și eficiența WALDEVAR Energy în domeniul energiilor regenerabile și stabilește un precedent important pentru ritmul și scala la care pot fi realizate proiectele de energie verde cu resurse locale.

Cu o echipă de peste 600 de specialiști și o flotă proprie de peste 65 de utilaje de ramming dedicate construcției de parcuri fotovoltaice, compania oferă soluții integrate la cheie pentru sisteme fotovoltaice.WALDEVAR Energy oferă servicii complete de proiectare, studii specializate, construcții civile specifice, instalarea structurilor fixe și a sistemelor tracker, a echipamentelor, testarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice. De asemenea, compania asigură conectarea eficientă la rețeaua electrică, inclusiv lucrări în rețeaua de înaltă tensiune, cu autorizare ANRE. Oferta WALDEVAR Energy include și servicii de mentenanță post-instalare, garantând funcționarea optimă a centralelor fotovoltaice.

Cu o capacitate de construcție de 2,5 MW pe zi, WALDEVAR Energy are și o mobilizare rapidă a resurselor, care permit un răspuns rapid la nevoile pieței și contribuții la reducerea emisiilor de carbon.

Viziunea noastră este să fim la frontiera inovației în domeniul energiei regenerabile, sprijinind România și Europa în atingerea obiectivelor de sustenabilitate prin proiecte realizate cu și pentru partenerii noștrii. În cel mai important an energetic, WALDEVAR Energy  este dovada angajamentului și a excelenței în promovarea unui viitor cât mai verde și în reducerea continuă a costului energiei.”, a declarat Christian Leonte, Director Business Development WALDEVAR Energy.

Pe măsură ce WALDEVAR Energy continuă să exploreze noi oportunități și să își extindă colaborările cu companii internaționale consacrate în acest domeniu, compania rămâne dedicată inovației și excelenței în toate aspectele operațiunilor sale. Acest angajament față de dezvoltarea durabilă și leadership în domeniul energiei regenerabile plasează compania într-o poziție favorabilă pentru a contribui semnificativ la eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,