TikTok introduce Centre Electorale în aplicație

Scris de | 14 februarie, 2024
TikTok introduce Centre Electorale în aplicație

Peste 134 de milioane de oameni din Europa folosesc TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota la alegerile europene viitoare. Luna următoare, TikTok va lansa în aplicație un Centru Electoral în limba locală pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE, pentru a se asigura că oamenii vor putea să separe cu ușurință realitatea de ficțiune. TikTok va lucra alături de comisiile electorale locale și organizațiile societății civile, astfel că aceste Centre Electorale vor reprezenta locul în care comunitatea TikTok va putea găsi informații oficiale sigure.

Această inițiativă este doar un element al unei strategii mai ample prin care compania se asigură că TikTok rămâne un loc creativ, sigur și cu responsabilitate civică pentru comunitatea de pe platformă în perioada alegerilor.

TikTok are peste 6.000 de oameni dedicați moderării conținutului în limbile UE. Echipele TikTok lucrează cu tehnologia pentru a se asigura că regulile sunt aplicate în mod constant pentru a detecta și a elimina dezinformarea, operațiunile de influență sub acoperire și alte conținuturi sau comportamente care se pot intensifica într-o perioadă electorală.

Activitatea TikTok pentru a păstra platforma un loc sigur nu are linie de sosire, iar compania va investi peste 2 miliarde de dolari anul acesta la nivel global pentru a consolida eforturile sale. De asemenea, TikTok este încântată să fie co-președinte al Grupului de Lucru pentru alegeri al Codului de Practici privind Dezinformarea și va continua să colaboreze cu experți din regiune, inclusiv cu Consiliul Consultativ European pentru Siguranță al TikTok, pentru a se asigura că abordarea sa evoluează pentru a se adresa provocărilor sau amenințărilor emergente.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,