Poți testa funcțiile Galaxy AI chiar acum pe iPhone sau pe telefonul tău non-Samsung cu Android

Scris de | 27 februarie, 2024
Poți testa funcțiile Galaxy AI chiar acum pe iPhone sau pe telefonul tău non-Samsung cu Android

În lipsa unor upgrade-uri hardware consistente, Samsung se concentrează în 2024 pe funcțiile software Galaxy AI pentru a asigura că telefoanele sale oferă experiențe diferite față de celelalte din piață. Astfel, nu doar OneUI este diferența principală, ci și faptul că utilizatorii pot folosi funcții AI pentru redactarea de texte, pentru căutări, editări foto sau traduceri (puteți afla mai multe despre acestea în review-urile noastre pentru Galaxy S24 Ultra și S24+). Dacă nu ai încă un Galaxy S24 și vrei să vezi care este treaba cu „AI-ul” de la Samsung, poți acum testa chiar pe telefonul tău cu iOS sau Android măcar o parte dintre acestea, folosind site-ul trygalaxy.com.

Samsung a actualizat Try Galaxy pentru a oferi demonstrații interactive pentru funcțiile Galaxy AI

Acest site a fost în trecut folosit pentru a demonstra capabilitățile OneUI și felul în care funcționează interfața Samsung în comparație cu altele de pe Android sau față de iOS. Acum, utilizatorii de iPhone sau telefoane de la alte brand-uri, pot simula funcțiile AI folosind acest site. Tot ce trebuie să faci este să intri pe trygalaxy.com și să scanezi codul QR folosind camera telefonului. Vei accesa astfel aplicația web de la Samsung, care oferă acces la câteva funcții AI „simulate”.

Ai acces la Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist și Circle to Search. Este o ocazie bună chiar și pentru cei care au telefoane Samsung care încă nu au primit update-ul la OneUI 6.1 cu Galaxy AI să testeze aceste funcții înainte de debutul acestui software pe telefoanele lor.

Samsung spune că experiența de pe Try Galaxy este disponibilă în 20 de limbi, deja mai multe decât cele 12 care erau disponibile la momentul lansării lui Galaxy S24. Niciuna dintre acestea nu este însă limba română, dar avem speranțe de la echipa locală Samsung că am putea primi un update pentru pachetul pentru limba română pentru Galaxy AI cândva pe parcursul verii.

Dacă ar fi să oferim o estimare pe baza lansărilor Samsung din trecut, putem presupune că Galaxy AI va primi un upgrade important, care va adăuga și suport pentru mai multe limbi noi în preajma lansării pliabilelor Galaxy Z Fold6 și Flip6.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Try Galaxy