MWC 2024: Un nou device handheld pentru gaming, care vine la pachet cu procesor AMD Ryzen 7 dar și un headset AR

Scris de | 29 februarie, 2024
MWC 2024: Un nou device handheld pentru gaming, care vine la pachet cu procesor AMD Ryzen 7 dar și un headset AR

Tecno și-a extins portofoliul de produse mult mai departe de smartphone-uri, odată cu MWC-ul din acest an, deoarece compania a prezentat, în premieră, un ansamblu de device-uri wireless pentru gaming, Pocket Go și AR Pocket Vision.

Tecno Pocket Go este o consolă portabilă cu Windows, concepută special pentru a funcționa în tandem cu o pereche de ochelari AR, o combinație destul de interesantă, pe care nu prea am mai văzut-o până acum.

Tecno AR Pocket Vision

Headset-ul este echipat cu un ecran micro-OLED de 0,71 inci, experiența echivalând cu cea de vizualizare pentru un televizor de 215 inci, situat de la șase metri distanță. De asemenea, este dotat cu setări ajustabile de dioptrie de până la 600 de grade.

Tecno Pocket Go

În plus, consola portabilă (Pocket Go) în sine este cu 50% mai mică și cu 30% mai ușoară decât alte console portabile cu Windows, precum Asus ROG Ally, și arată mult ca un controller de Xbox.

Tecno a dezvăluit că device-ul dispune de un CPU AMD Ryzen 7 cu 8 nuclee și 16 thread-uri, cu frecvențe de până la 5,1 GHz. De asemenea, are și un ventilator pentru răcire și trei tuburi de cupru pentru disiparea căldurii, și o baterie înlocuibilă de 50 Wh. În ceea ce privește combo-ul RAM/stocare, device-ul vine cu 16GB LPDD5, combinați cu 1TB de stocare pe un SSD PCIe 4.0.

În plus, headset-ul se numește AR Pocket Vision și vine cu un giroscop cu șase axe, și cu un algoritm de inteligență artificială care învață despre mișcările capului.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,