Google Pixel 8a va fi mai scump în Europa

Următorul midrange al celor de la Google, Pixel 8a, unul dintre cele mai așteptate telefoane din acest segment, va avea parte de o schimbare de preț în piața europeană. Mai exact, va fi mai scump decât predecesorul său, Pixel 7a (telefon extrem de bine primit), conform unei surse a celor de la winfuture.de.

Pixel 7a a avut un preț care începea de la 500 de euro, însă se pare că Pixel 8a va începe de la 570 de euro, susțin retailerii din piața germană. Vor exista două versiuni, una cu stocare de 128GB și una cu 256GB, care va avea un preț de 630 de euro. Telefonul va fi disponibil în 4 versiuni de culoare la lansare, Obsidian (negru), Porcelain (bej), Bay (albastru deschis) și Mint (verde deschis). Nu toate vor avea însă ambele opțiuni de stocare, pentru că, cel puțin momentan, doar varianta clasică, neagră, este listată și cu o stocare de 256GB.

Pixel 8a ar trebui să fie lansat în aprilie sau mai, și ne așteptăm să îl vedem cu un procesor proprietar Google, Tensor G3 SoC la interior, și 8GB de memorie RAM. Design-ul va fi unul mai rotund, și vor exista două camere pe spate, într-un ansamblu deja bine cunoscut pentru seria de telefoane Pixel.