The Bucharest Hackathon are loc pe 13-14 aprilie, la Teatrul Odeon. Ce valoare au premiile

Scris de | 3 aprilie, 2024
The Bucharest Hackathon are loc pe 13-14 aprilie, la Teatrul Odeon. Ce valoare au premiile

Peste 200 de programatori experimentați vor participa, în weekendul 13-14 aprilie 2024, la The Bucharest Hackathon, un eveniment aflat la a doua ediție și care își propune să creeze cea mai mare comunitate de programatori din România, pasionați de tehnologie nouă. Câștigătorii hackathonului vor primi premii în valoare totală de peste 30.000 de dolari. Evenimentul va avea loc la Teatrul Odeon, Sala Studio din centrul Bucureștiului, iar participanții vor sta peste noapte la locație pentru a lucra la proiectele lor. Înscrierile în program se pot face până pe 10 aprilie 2024.  

La The Bucharest Hackathon programatorii pot lucra pe orice proiect software sau hardware care folosește tehnologiile blockchain, AI și DevTools. Echipele vor fi formate din câte 2-4 membri. 

Partenerii principali ai evenimentului sunt companiile Bware Labs, Genezio și MultiversX, iar printre partenerii acestei ediții a The Bucharest Hackathon se află companiile Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services, Orange, Blue, Good Routine, Domeniile Averesti, Nespresso, Aqua Carpatica, Komoder.

În cadrul hackatonului vor fi oferite mai multe premii cu o valoare totală de peste 25.000 de dolari. Juriul este format din antreprenori din IT și executivi de top cu roluri în departamentele tehnice din companiile: genezio, Bware Labs, MultiversX, Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services. 

“The Bucharest Hackathon este mai mult decât o competiție, este o oportunitate de a crea, de a învăța și de a colabora cu oameni pasionați din toată țara, pentru a construi lumea digitală de mâine. Fiecare linie de cod poate ascunde o poveste fascinantă și suntem convinși că și această ediție a hackathon-ului va fi o experiență unică, plină de provocări și satisfacții, care le va oferi participanților ocazia să creeze povești unice pentru proiectele pe care le vor dezvolta. Bware Labs este în continuare alături de participanții care vor folosi tehnologia blockchain și așteptăm cu nerăbdare să vedem cât de ambițioase vor fi aplicațiile înscrise în această ediție.”, a spus Flavian Manea, CEO al Bware Labs.

Etichete: , , , ,