WhatsApp implementează o nouă funcție care ar trebui să-ți facă viața mai ușoară

Scris de | 17 aprilie, 2024
WhatsApp implementează o nouă funcție care ar trebui să-ți facă viața mai ușoară

WhatsApp a anunțat lansarea unei noi funcții: filtrele de chat. Aceaasta va filtra lista ta de chat-uri în funcție de diferite criterii.

Există trei astfel de filtre, și apar deasupra listei de chat-uri pentru accesul printr-o singură atingere. Acestea sunt: Toate, Necitite și Grupuri.

Așadar, evident, dacă accesezi „Toate”, vei vedea toate chat-urile tale, dacă mergi pe „Necitite” vei vedea doar acele chat-uri în care ai mesaje necitite (un chat pe care nu l-ai mai deschis de când au venit mesaje noi sau acelea pe care le-ai marcat ca necitite), iar dacă accesezi „Grupuri” vei vedea doar chat-urile de grup și subgrupurile din Comunități.

WhatsApp mai spune și că deschiderea aplicației și găsirea conversației potrivite „ar trebui să se simtă rapidă, fără probleme și simplă”, iar aceste filtre vor ajuta la îndeplinirea a toate aceste criterii. Cel puțin, vei avea mai puțin scrolling de făcut.

Filtrele de chat încep să fie implementate astăzi și vor fi disponibile pentru fiecare utilizator WhatsApp „în săptămânile următoare”.

Etichete: , , ,

Sursa: WhatsApp launches chat filters