Uber Green este de azi disponibil în Brașov

Scris de | 25 aprilie, 2024
Uber Green este de azi disponibil în Brașov

Uber anunță lansarea serviciului Uber Green în Brașov, odată cu marcarea a șase ani de la introducerea sa pe piața din România. După ce a debutat la Cluj-Napoca în noiembrie anul trecut, Uber își extinde acum serviciul Green în Brașov, adăugând în flotă vehicule ecologice, inclusiv modele ca Toyota Prius, Hyundai Ioniq, Tesla Model Y, Volkswagen ID.3 și altele. Prin Uber Green, compania își propune să contribuie la reducerea poluării aerului și a congestiei urbane, facilitând totodată accesul la opțiuni de transport durabile.

În 6 ani de când Uber Green a fost lansat în România, compania a reușit să:

  • Realizeze 1.3 milioane de curse în țară;
  • Să acopere 1.6 milioane de kilometri;
  • Notabil, cea mai lungă călătorie cu Uber Green a fost de 262 de km, de la aeroportul Otopeni până în Năvodari, județul Constanța. 

Știm că viitorul transportului este unul electric. Astfel, cu Uber Green ne propunem să facilităm accesul la mobilitate electrică pentru cât mai mulți oameni posibil și să dezvoltăm transportul cu mașini electrice în București, Cluj-Napoca, Timișoara și acum și în Brașov. Uber Green contribuie la angajamentul Brașovului pentru sustenabilitate, fiind un oraș cunoscut pentru inițiativele lui prietenoase cu mediul. Venim, astfel, cu o nouă modalitate de transport verde în oraș pe care rezidenții și vizitatorii o pot alege”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber pentru regiunea CEE. 

Cu un timp mediu estimat de sosire de 6 minute, Uber Green oferă soluții de transport accesibile și eficiente pentru utilizatorii Uber din România. Fie că Uber Green este folosit pentru a ajunge la birou, activități recurente sau pentru a explora București, Cluj-Napoca, Timișoara sau Brașov, serviciul este o metodă de transport sustenabilă. 

Etichete: , , , , ,