Când urmează să vedem iPhone-ul pliabil. Apple și-ar fi setat un obiectiv ambițios

Scris de | 7 mai, 2024
Când urmează să vedem iPhone-ul pliabil. Apple și-ar fi setat un obiectiv ambițios

Un nou zvon care se bazează pe note ale investitorilor susține că Apple a devansat, cel mai probabil, propriul plan de lansări în ceea ce privește device-urile sale. Noua scurgere de informații confirmă descoperirile anterioare venite de la mai multe surse, care afirmă că Apple lucrează la un dispozitiv hibrid pliabil de 20,3 inci, urmat de un iPhone pliabil.

Cu toate acestea, raportările anterioare indicau că Apple ar fi gata să lanseze primul său dispozitiv pliabil undeva în 2026-2027, în cel mai bun caz, în timp ce cel mai recent zvon sugerează că dispozitivul ar putea vedea lumina zilei în 2025. Urmărind piste legate de lanțul de aprovizionare, compania ar fi pregătită pentru producția în masă la sfârșitul anului 2025, ceea ce înseamnă că dispozitivul va fi lansat la sfârșitul anului 2025 sau chiar la începutul anului 2026.

Dispozitivul hibrid va fi primul din noua gamă pe care Apple o pregătește și nu va fi numit iPad sau MacBook. Acesta va viza segmentul ultra-premium de pe piață.

Desigur, un iPhone pliabil este, de asemenea, în dezvoltare, iar Apple ar lucra la două dimensiuni, de 7,9 inci și de 8,3 inci. Acestea vor intra probabil în producția de masă un an mai târziu, la sfârșitul anului 2026.

Era deja cunoscut faptul că gigantul din Cupertino încearcă să intre pe piața dispozitivelor pliabile, iar aceasta este cea mai optimistă previziune întâlnită până acum. Însă e clar că doar timpul ne va spune dacă Apple va reuși să atingă aceste obiective.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple may be ahead of schedule for its 20.3-inch foldable device, to launch in 2025