Corning ne promite o nouă sticlă rezistentă pentru telefoanele mid-range

Scris de | 6 iunie, 2024
Corning ne promite o nouă sticlă rezistentă pentru telefoanele mid-range
FOTO via Corning

Corning, compania cunoscută pentru Gorilla Glass, a lansat recent Gorilla Glass 7i, sticlă destinată smartphone-urilor de gamă medie. De asemenea, compania a dezvăluit că OPPO va fi prima companie care va încorpora Gorilla Glass 7i în dispozitivele sale viitoare.

Protecția din sticlă de pe telefoanele de top a devenit foarte bună recent. Galaxy S24 Ultra e protejat de cel mai recent Gorilla Armor de la Corning, care nu numai că oferă protecție maximă la căderi și zgârieturi, dar previne și reflexiile ecranului.

Dar majoritatea noutăților de la Corning au fost orientate către telefoanele de top, în timp ce telefoanele mai ieftine trebuie adesea să se mulțumească cu generații mai vechi, cum ar fi Gorilla Glass 5 sau chiar Gorilla Glass 3 (Pixel 8a).

În plus, unii ar putea observa că există Gorilla Glass 7i, dar nu există Gorilla Glass 7. Acest lucru se datorează faptului că a șaptea generație de Gorilla Glass a fost rebranduită ca Gorilla Glass Victus, marcând o schimbare în branding pentru sticla de calitate superioară a Corning.

Păstrând „7” în nume, Corning ar putea semnala că 7i, deși destinat telefoanelor de gamă medie, este totuși superior GG5 și GG6 în termeni de știința materialelor.

Corning susține că Gorilla Glass 7i poate rezista la căderi de până la un metru pe suprafețe concepute să imite asfaltul. În contrast, sticla de la alți producători se sparge de obicei atunci când este scăpată de la o jumătate de metru sau mai puțin.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Corning's Gorilla Glass 7i promises tougher screens for mid-range phones