Pixel 8A va avea un ecran mai luminos, de 120Hz

Scris de | 20 martie, 2024
Pixel 8A va avea un ecran mai luminos, de 120Hz

Google Pixel 8A, „campionul” de buget al companiei americane, ar urma să primească un ecran de 120Hz, spre deosebire de cei 90Hz ai variantei actuale, Pixel 7A. De asemenea, noul telefon ar urma să vină și cu un ecran mai luminos, conform Kamilei Wojciechowska (Android Authority), care în trecut a mai dezvăluit videoclipuri înainte de lansare pentru Pixel Fold. Conferința Google I/O va avea loc pe 14 mai, iar atunci compania este așteptată să lanseze Pixel 8A (și să vorbească din nou, foarte mult, despre AI).

Următorul telefon din seria midrange a celor de la Google este așteptat să vină cu un ecran de 1400 de niți, în peak brightness, o creștere de la varianta anterioară, care urca doar până la 1000 de niți. Nu doar atât, dar va primi și suport limitat pentru output pe DisplayPort via USB-C. Vestea proastă este că sectorul camerelor nu va fi mai bun ca cel de pe Pixel 8, cum a fost cazul cu Pixel 7a și varianta Pixel 7.

Dezvăluiri anterioare despre Pixel 8A au sugerat că telefonul va sosi cu acele colțuri mai rotunde de pe Pixel 8, procesorul Tensor G3 la interior, și va continua să fie un telefon de 6,1 inchi, la fel ca Pixel 7a. Toate aceste specificații ar urma să facă varianta Pixel 8A să se simtă ca o versiune mai mică și mai ieftină a lui Pixel 8. Varianta de bază a ultimei serii de la Google are acces mai limitat decât cea Pro la anumite funcții, precum cele AI, însă se pare că procesorul Tensor G3 din noul Pixel 8A va fi puțin mai gros și mai încins decât cel din Pixel 8, astfel că ar putea vedea ceva îmbunătățiri pe acest front.

Etichete: , , ,

Sursa: The Google Pixel 8A may get a brighter, 120Hz display