Videoclipul promoțional pentru Google Pixel 7a a apărut deja pe internet. Toate specificațiile sunt confirmate

Scris de | 10 mai, 2023
Videoclipul promoțional pentru Google Pixel 7a a apărut deja pe internet. Toate specificațiile sunt confirmate

Google Pixel 7a urmează să fie lansat la evenimentul Google I/O 2023 de astăzi, care va avea loc în câteva ore, însă videoclipul promoțional al noului telefon care atacă zona midrange a apărut deja pe internet. Asta se întâmplă grație OnLeaks, iar videoclipul nu oferă nimic nou față de ”scăpările” anterioare, confirmând însă informațiile oferite de acestea. De asemenea, arată culorile diferite în care va putea fi găsit Pixel 7a, însă fără versiunea roșie, de care s-a aflat la sfârșitul lunii aprilie).

Ce știm deja despre Google Pixel 7a înainte de lansarea sa de astăzi este că telefonul va sosi cu un procesor Tensor G2 SoC, Titan M2 și va avea un ecran de 6,1 inchi, cu rezoluție FullHD+ și o rată de refresh de 90Hz. Mai vine și cu reizstență IP67 la praf și apă, suport pentru încărcarea wireless, și un ansamblu de trei camere, două pe spate (principală de 64MP și ultrawide de 13MP), respectiv una pe față, pentru selfie, de 13MP. De asemenea, printre funcțiile arătate în videoclipul de prezentare se numără Photo Unblur, Magic Eraser și Night Sight.

Pixel 7a ar urma să coste 499 de dolari, atacând direct segmentul midrange, și va fi disponibil la vânzare imediat după evenimentul Google I/O 2023. Tot astăzi ar urma să vedem oficial și lansarea lui Pixel Fold, telefonul pliabil de la Google, care ar urma să fie disponibil în magazine începând cu 27 iunie.

Etichete: , , , , , , ,