Google dezvăluie oficial telefonul pliabil Pixel Fold

Scris de | 6 mai, 2023
Google dezvăluie oficial telefonul pliabil Pixel Fold

Google nu a mai avut răbdare până pe data de 10 mai 2023 şi a dezvăluit deja telefonul pliabil Pixel Fold. El va vedea lumina zilei la evenimentul Google I/O 2023 de săptămâna viitoare şi a fost precedat deja de multiple scăpări.

Compania a dezvăluit într-un tweet un clip în care prezintă terminalul din multiple unghiuri diferite, oferindu-ne o imagine clară asupra calităţii şi finisajului său, dar şi asupra interfeţei. Telefonul pliabil arată în continuare ca în randările de până acum, având ADN-ul unui Galaxy Fold mai vechi şi spunem asta prin prisma muchiilor ceva mai groase ale ecranului.

Asta în vreme ce camera principală adoptă designul celei de pe Pixel 7 şi Pixel 7 Pro, stil „visor”. Samsung contribuie aici cu inspiraţia la design, cu ecranele şi cu procesorul Tensor G2, care e un derivat de Exynos. E însoţit de 12 GB RAM, de un ecran de 7.6 inch cu refresh rate de 120 Hz, o cameră frontală de 8 MP şi principală de 48 MP. Are şi 256 GB stocare, baterie de 4500 mAh şi Android 13 ca OS, cu câteva modificări pentru formatul pliabil.

Se zvoneşte că telefonul Google Pixel Fold va avea un preţ de 1800 de dolari, cam piperat, dar previzibil pentru segment.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena