Vodafone lansează cartela GoodGaming, cu internet nelimitat și beneficii în League of Legends

Scris de | 6 iunie, 2024
Vodafone lansează cartela GoodGaming, cu internet nelimitat și beneficii în League of Legends

Vodafone anunță astăzi lansarea cartelei GoodGaming, un produs dedicat gamerilor din România și, mai ales, celor pasionați de League of Legends. Cartela vine cu internet nelimitat, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, și 100 de minute internaționale. Nu are inclus roaming, dar vine cu beneficii în popularul joc League of Legends – 2x Masterwork Chests și 2x Hextech Keys.

La activarea ofertei GoodGaming LoL vei primi prin SMS un cod de voucher în valoare de 4 euro, pe care îl poți folosi pe aplicația League of Legends a celor de la Riot Games pentru a obține o Cheie Hextech (Hextech Key) și beneficiile unui Cufăr Masterwork (Masterwork Chest). Detalii despre modul de utilizare a codului poți găsi aici. Voucherul poate fi folosit până la data de 30.09.2024.

Beneficiile cartelei sunt valabile 30 de zile, iar costul este de 6 euro credit/lună în primele 3 luni, apoi, după această perioadă, oferta poate fi reactivată pentru 8 euro credit/lună. Promoția (costul de 6 euro/lună) este valabilă doar până la 31.08.2024.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,