Xbox Games Showcase 2024: Un nou joc interesant centrat pe adolescență, care vine la pachet cu o selecție muzicală din anii ’80

Scris de | 10 iunie, 2024
Xbox Games Showcase 2024: Un nou joc interesant centrat pe adolescență, care vine la pachet cu o selecție muzicală din anii ’80

„Mixtape” este o poveste „coming of age” despre aventurile a trei prieteni adolescenți care sfidează realitatea, în ultima lor noapte de liceu, având o coloană sonoră cu hituri clasice punk și alternative. Jocul urmează să fie lansat pe Xbox Series X/S, PlayStation 5 și PC în 2025 și va fi disponibil din prima zi pe Xbox Game Pass.

„Mixtape” urmărește aventurile a trei prieteni în drum spre balul de absolvire al liceului, în timp ce retrăiesc zilele lor de glorie pe ritmurile unui playlist clasic, din anii ’80. Amintirile lor apar în secvențe ca de vis, cu piese de la Iggy Pop, Siouxsie and the Banshees, Joy Division, DEVO, The Smashing Pumpkins și alți artiști cunoscuți din vremurile acelea.

Trio-ul principal din „Mixtape” oferă destul de multă atitudine adolescentină în trailerul de prezentare al jocului, iar stilul artistic pare a fi o combinație între animația stop-motion și cinematica. Este o lume primitoare și stilizată. Microsite-ul Mixtape include mantra: „Skate. Party. Avoid the law. Make out. Sneak out. Hang out”.

„Mixtape” e dezvoltat de Beethoven & Dinosaur, studioul din spatele aventurii muzicale „The Artful Escape” și condus de rockstarul australian Johnny Galvatron.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Mixtape brings a killer '80s soundtrack to Xbox, PS5 and PC in 2025