Asus Eee Pad Transformer Prime: Prima tabletă din lume cu procesor quad-core Tegra 3

Scris de | 9 noiembrie, 2011
Asus Eee Pad Transformer Prime: Prima tabletă din lume cu procesor quad-core Tegra 3

Asus Eee Pad Transformer Prime va fi lansată în decembrie şi va fi prima tabletă din lume cu procesor quad-core Tegra 3, oferind o performanţă ridicată şi o viteză de rulare a aplicaţiilor nemaiîntâlnită pe piaţă.

Asus Eee Pad Transformer Prime va scrie următorul capitol în istoria tabletelor bazate pe platforma Android cu cipul quad-core NVIDIA Tegra 3. Procesorul, echipat cu GPU-ul 12-core GeForce, garantează o experienţă rapidă şi fluidă în efectuarea unor sarcini precum redarea filmelor în Full HD la o rezoluţie de 1080p, multitasking, lansarea aplicaţiilor şi, desigur, performanţe deosebite în ceea ce priveşte jocurile dedicate.

Tot la capitolul hardware tableta Eee Pad Transformer Prime dispune de o cameră foto de 8 megapixeli, card MicroSD, HDMI şi tehnologia SonicMaster pentru o fidelitate ridicată a redării sunetului. Eee Pad Transformer Prime va rula sistemul de operare Android 3.2, însă ne putem aştepta la actualizarea la Ice Cream Sandwich în viitorul apropiat.

Un alt plus semnificativ reprezintă autonomia dispozitivului care oferă un timp de funcţionare de 12 ore. Mai mult, atunci când este andocată, tableta poate funcţiona timp de 18 ore, pe departe cea mai mare autonomie de pe piaţa tabletelor.

Asus Eee Pad Transformer Pad va fi disponibilă începând cu luna decembrie a anului curent, la un preţ de 499 dolari pentru versiunea cu 32GB şi 599 dolari pentru 64 GB. Tastatura/dock-ul va fi comercializat la un preţ recomandat de 149 dolari.

Etichete: , , , , ,