Joci Si Pierzi Ca Sa Ai Noroc in Dragoste, o campanie unica de la Cosmote

Scris de | 25 februarie, 2012
Joci Si Pierzi Ca Sa Ai Noroc in Dragoste, o campanie unica de la Cosmote

Joci Si Pierzi Ca Sa Ai Noroc in Dragoste este o nouă campane lansată de Cosmote care are ca scop promovarea extraopțiunii pentru Cartela COSMOTE cu 120 MB trafic pe mobil, 120 de minute nationale, 3600 minute sau SMS-uri in COSMOTE si 3600 de minute in Romtelecom, totul pentru 6 EUR credit.

Practic este  o campanie unde nu câștigi nici minute, nici SMS-uri, nici sute de MB de trafic de net (de care oricum beneficiezi dacă îți activezi extraopțiunea), nici masini extravagante, nici vacațe în țări exotice. Pornind de la ideea că cei care nu au ghinion în cadrul diferitelor jocuri vor avea noroc în dragoste, campania atrage publicul printr-o abordare plină de umor.

Ghinionist in dragoste? Nu-ți mai răspunde la telefon? Sau ai găsit dragostea dar nu e împărtașită? Tot ceea ce trebuie să faci este să continui să pierzi, indiferent ce joc ai juca. Astfel că uitându-te la spoturile campaniei ai 100% șanse să îți crească nivelul de iubire.

Iar dacă vrei dragoste la infinit poți  intra pe site-ul  www.jocisipierzi.ro. Ai să fii 100% pierzător, indiferent de proba, indiferent de categorie: jocuri logice, jocuri lipsite de logica si jocuri de societate. Rezultatele sunt garantate și se bazează pe infailibilul raționament conform căruia “dacă nu ai noroc la jocuri, o sa ai noroc in dragoste”.

Etichete: , , ,