LG G Flex și G2 primesc funcția de deblocare prin Knock Code începând cu luna aprilie

Scris de | 25 martie, 2014
LG G Flex și G2 primesc funcția de deblocare prin Knock Code începând cu luna aprilie

knock-code-lg

Odată cu amplasarea butoanelor de control (Power și volum) în partea din spate, sub cameră, LG a dotat smartphone-urile cu funcția Knock-On, caracteristică ce permite deblocarea sau blocarea ecranului printr-un dublu tap scurt pe ecran. Entuziaști de acest nou mod de deblocare al ecranului care este utilizat tot mai des și mizând pe studii care arată că cei mai mulți utilizatori verifică smartphone-urile între 100 și 150 de ori pe zi, LG a dezvoltat în continuare această funcție și a montat pe G Pro 2 ceea ce ei denumesc Knock Code.

Fiind o funcție care a stârnit deja interesul utilizatorilor, LG a dezvăluit astăzi că și alte modele de smartphone-uri vor primi un update cu noua caracterristică începând cu luna aprilie. LG G Flex și G2 sunt primele smartphone-uri (alături de G Pro 2) care vor beneficia de noua metodă de securizare a ecranului.

În practică, Knock Code este o nouă metodă de securitate pentru deblocarea ecranului, care împarte ecranul în patru zone (cadrane), iar utilizatorul poate seta un pattern prin apăsarea de la două până la opt ori în respectivele zone. Sunt 80.000 e combinații posibile și acest nou mod de deblocare „nu lasă amprente digitale, oferind un nivel de securitate mult mai mare decât alte dispozitive”, conform comunicatului de presă emis de companie.

În plus, cei de la LG cred că acest sistem este mai receptiv față de sistemele biometrice de recunoaștere, acestea fiind mai sensibile la variațiile mediului.

sursa foto: Android Central

Etichete: , , , , , ,