Sony Ericsson C902

Scris de | 3 mai, 2010
Sony Ericsson C902

Compania Sony Ericsson a folosit pentru prima data un obiectiv foto de 5 megapixeli la modelul K850i. Acum exista si model urmas – C902 – care are chiar mai multe de oferit la acest capitol. Un motiv in plus deci pentru a examina cu atenfie cum se descurca in practica modelul K850i, cu scopul de a descoperi daca reuseste sa se ridice la nivelul noului model. K850i este in orice caz un telefon mai ieftin – cam cu 50 de euro fata de C902.

Pentru inceput, K850 are multe dotari: camera Cyber-shot (modulul preluat din camerele foto dezvoltate de SONY) de 5 megapixeli cu lentile automate, D-pad, HSDPA tri-band 3.6 Mb, corp telefon monolit cu capac baterie gen digicam, un nou media center si bineinteles radio FM, functie search, ecran 2,2 inch, dual-card support, bluetooth cu A2DP, multi-tasking.

Telefonul ofera si alte trucuri software, mai simple, dar cu rezultate practice. Astfel, micuful LED, folosit de camera foto atunci cand lumina nu este suficient de puternica, joaca si rolul unei lanterne, in acest sens, Sony Ericsson a integrat in meniul „Organizer” un subpunct propriu.

Insa impresia in general buna lasata de acest model este tulburata de prezenta catorva puncte slabe. Punctul slab cel mai important -iar la acest aspect domneste unanimitatea – este legat de erorile de software, care determina blocarea telefonului. Majoritatea utilizatorilor s-au plans de aceste probleme; astfel, exista clienfi care criticau faptul ca telefonul se bloca uneori in timpul expedierii unui SMS. Cu toate acestea, tot aceiasi clienti declarau ca se poate trai cu asemenea lipsuri, ba chiar ca daca ar avea de ales ar cumpara acelasi model de telefon.

Etichete: , , , , , , , ,