Revista connect – in peste 200 de magazine GSM

Scris de | 14 mai, 2010
Revista connect – in peste 200 de magazine GSM

Incepand cu aceasta luna, revista connect se apropie si mai mult de cititorii sai, pasionatii telefoanelor mobile si gadgeturilor de ultima generatie. Pe langa canalele de distributie conventionale, revista connect va fi distribuita de acum si in peste 200 de magazine GSM, numarul lor urmand sa fie de peste 1000 incepand de luna viitoare.

connect va fi, ca si pana acum, distribuita folosind canalele conventionale. Prin Hiparion Distribution ea ajunge in continuare in chioscurile de ziare, benzinariile, supermarketurile, hipermarketurile, magazinele de bricolage si centrele comerciale din intreaga tara. Prin Hachette Distribution, revista este prezenta in magazinele de presa Inmedio din in galerii comerciale si in zone cu aflux mare.

Incepand din aceasta luna, revista connect se apropie si mai mult de cititorii sai. Revista va putea fi gasita pe noul desk stand in peste 200 de magazine de telecomunicatii, numarul acestora urmand a creste pana la peste 1000 incepand cu luna viitoare.

In acest moment, connect poate fi cumparata din retelele de magazine Proton, Total GSM si Mobistar. connect vine astfel in ajutorul celor care doresc sa ia o decizie avizata atunci cand isi cumpara un dispozitiv mobil de ultima generatie.

Pentru a fi cat mai la indemana cititorilor, MTR Press a pregatit un desk stand care se va gasi, in mod convenabil, langa casa fiecarui magazin, si in care se va gasi de fiecare data ultimul numar al revistei.

Primul numar al revistei care beneficiaza de noua metoda de distributie si de noul desk stand este numarul 85, prezent deja de cateva zile pe piata.

Nu in ultimul rand, connect are incepand de luna aceasta un nou site, la aceeasi adresa, www.connect.com.ro, revista avand o prezenta foarte activa si pe Facebook si Twitter.

Etichete: , , , , ,